Kategorier
Filtrera

Sensai Triple Touch Compact 03 Dark 15g

Sensai 5 stars, based on 1 reviews Triple Touch Compact 03 Dark 15g
Tillfälligt slut
Sensai Triple Touch Compact 03 Dark 15g
Tillfälligt slut
485 kr 485
Butikspris: 495 kr Du sparar: 10 kr
Tillfälligt slut
Bevaka produkten
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Varianter Triple Touch Compact

Beskrivning Triple Touch Compact, 15g Sensai Concealer

En helt unik produkt som kombinerar tre touch-up funktioner i ett och samma etui. En vårdande concealertrio, som ger dig en tredubbel slöja av fukt som omsluter din hud och ger en perfekt täckning. Innehåller en fuktgivande transparent concealer, som synbart jämnar ut linjer, en sammetslen concealer för att kamouflera missfärgningar samt ett silkeslent puder för en hållbar och silkesmjuk finish.

Egenskaper:
- COLOURLESS CONCEALER jämnar synbart ut fina linjer, rynkor och porer.
- CREAM CONCEALER (SPF 15) täcker omedelbart mörka ringar och ojämn pigmentering. - PRESSED POWDER (SPF 10) sveper in huden i en fuktslöja och ger ett silkeslent och strålande resultat.
- Alla tre produkterna kan användas antingen tillsammans eller separat för att ge dig en vacker, jämn och felfri ansiktston.

Användning:
Applicera med fingertopparna genom att klappa in Colourless Concealer. Gör sedan på samma sätt med Cream Concealer och pressa försiktigt för att dölja mörka ringar och ojämn pigmentering. Använd ensam eller över Colourless Concealer. Ta en lagom mängd Pressed Powder på en make-up puff och applicera jämnt över ansiktet.

Liknande produkter
Andra köpte också