Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: 77113

Låt leken börja med vår nya Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer. Den lätta och flytande concealern finns tillgänglig i 24 superpigmenterande nyanser, sitter där den ska och ingår i de tre stora nyanserna inom spektrumet av hudtoner. Du kan använda vår matta formula som är lätt att tona ut för att kamouflera skönhetsfel, ljusa upp ansiktet eller för perfekt contouring. Denna krämiga multitasker ger ett fullt täckande resultat med en finish som håller i upp till 24 timmar. Använd vår långvariga concealer med nyanserna från Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation och Powder Foundation som matchar perfekt och visa vad du går för.

 

VAD DET ÄR: En långvarig flytande concealer som är utvecklad för att pryda en skönhet och sätta fokus på, eller framhäva, dina favoritansiktsdrag.

VAD DEN GÖR: Ger ett heltäckande resultat med en matt finish som inte smetar ut.

VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Det fantastiska utbudet av nyanser är ett fint komplement till vår kollektion Can’t Stop Won’t Stop foundation. kollektion.

 

ANVÄNDNING: Dutta concealer på de områden du vill dölja eller som du vill framhäva och definiera. Tona ut produkten grundligt med en sponge, som till exempel vår Complete Control Blending Sponge.

BÄST FÖR: Nybörjare till professionell Alla hudtyper och hudtoner De som är i farten

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.