PÜR

Bronzing Act Matte Bronzer

Dark

Färg

465 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 74875

PÜR Bronzing Act Matte Bronzer

Glamma till dig och visa upp ditt bästa jag med denna matta vårdande ultralätta bronzer. Blandbar i kompakt puderform som enkelt kan byggas upp i önskad intensitet. Innehåller Ceretin® Complex och Energy Complex. Skapa en naturlig snygg contouring, intensifiera din solbränna eller definiera de vackra formerna av ditt ansikte.

Skulptera fram och visa upp ditt bästa jag med dessa vårdande ultralätta bronzers som kommer i två olika nyanser. Ett kompakt puder som är lättapplicerat, smälter samman med huden och enkelt att bygga upp till önskad intensitet för den perfekta ”blendingen”. Skapa en naturlig och snygg contouring, intensifiera din solbränna och definiera ditt ansiktes vackra drag. Designad med mosaikmönster för en mer levande effekt, från djupa tonnyanser till mellannyanser för den perfekta solkyssta looken.
Gör contouring med dessa bronzers och arbeta tillsammans med uppljusande Afterglow och lystergivande Mineral Glow. Avsluta med Balancing Act i t-zonen för att matta ner.

Huvudingredienser:
ENERGY COMPLEX– en kombination av växtextrakt som ginseng och grönt te som boostar hudens naturliga metabolism med B-vitamin som förnyar huden.
CERETIN COMPLEX – uppljusande, minskar fina linjer, rynkor och ger en jämn hudton vid regelbunden användning.

 

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.