0 Varukorg
0 stars, based on 0 reviews

bareMinerals barePRO Performance Wear Liquid Foundation 27 Cappuccino 30 ml

459 kr 459
Utgått
Fri frakt över 99 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning barePRO Performance Wear Liquid Foundation 27 Cappuccino 30 ml bareMinerals Foundation

Egenskap Täckande, Creme, Mattifierande
Hudtyp Normal, Fet, Kombinerad, Torr
Volym 27 Cappuccino 30 ml
BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 är en ny flytande mineral foundation. Denna foundation har 24 timmars hållbarhet och vårdar huden samtidigt som den täcker. Dessutom förbättrar den hudstrukturen omedelbart men även på sikt*.

Med sin naturligt sammetsmatta finish och behagliga, krämiga konsistens känns BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation som en andra hud. Den ger full täckning men låter samtidigt huden andas.

Mineral Lock™ Long-Wear formulan ger dig 24 timmar med perfekt täckning. Teknologin härmar hudens naturliga lipider som blir ett med din hy och ger den långa hållbarheten, så att du ser fantastisk ut från morgon till kväll!

Denna foundation är vattenresistent och innehåller även papayaenzymer som exfolierar milt och förbättra hudens struktur. Bambuextrakt hjälper till att blurra ofullkomligheter på hudytan (tänk filter-effekt). Fysikaliskt UV-skydd SPF 20 skyddar din hud.

Fri från olja, parabener och doft. Ej portilltäppande.

* I en oberoend klinisk studie med 31 kvinnor såg 100% av deltagarna en förbättring av hudstrukturen med 36 % efter den första veckan.

27 Cappuccino - Mörk till riktigt mörk nyans med neutral till kall ton

Användning:
Ta ett pump på handryggen och plocka sedan upp lite produkt med borsten (t.ex. Luxe Performance Brush) Applicera med korta svepande rörelser. Upprepa tills du är nöjd med resultatet och har fått den täckning du önskar.
Upptäck mer som barePRO Performance Wear Liquid Foundation
Produkten har lagts i kundvagnen