Kategorier
Filtrera

Clarins Everlasting Compact Foundation 105 Nude

Clarins 5 stars, based on 1 reviews Everlasting Compact Foundation 105 Nude
Tillfälligt slut
Clarins Everlasting Compact Foundation 105 Nude
Tillfälligt slut
375 kr 375
Butikspris: 420 kr Du sparar: 45 kr
Tillfälligt slut
Bevaka produkten
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Everlasting Compact Foundation, Clarins Foundation

Oumbärlig kompakt puderfoundation för alla aktiva kvinnor som vill att deras hy ska vara felfri från morgon till kväll. Denna lätta och täckande foundation dämpar rodnader och imperfektioner, utan maskeffekt och utan att ge avkall på hudens komfort. Ger dagligt skydd åt huden med Clarins exklusiva, trefaldiga skydd mot föroreningar, fria radikaler och UV-strålning, (SPF 9), för att ge dagligt skydd åt hudens skönhet. Ger en matt finish som garanterar dig en hy med lyster under hela dagen och en mjuk och återfuktad hud.

Innehåller bl.a. Ekologiskt quinoaextrakt (hjälper till att förstärka hudens barriär) och bambupuder (mattgörande egenskaper).

Användning:
Applicera underlagskrämen med lätta rörelser från ansiktets mitt ut mot ansiktets konturer, tona därefter ned mot halsen, hårfästet och öronen. För en matt finish och medium täckning, applicera med en torr sponge. För ett heltäckande resultat, applicera med fuktig sponge. Ett helt naturligt resultat får du om produkten applicera med en puderborste.

Liknande produkter
Andra köpte också