FILORGA

Flash-Nude Fluid

04 Nude Dark
307 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Medium
Medium
Utjämnande
Utjämnande

Beskrivning

Artikel: 80374

En foundation med dubbelverkande effekt, som ger omedelbart resultat med långsiktigt hudvårdande egenskaper. En naturligt täckande textur för en perfekt utjämnande hud med lyster. För alla hudtyper, oljefri med naturligt resultat. Daglig skyddande effekt (UV och luftföroreningar).

  • Omedelbar effekt
  • Fuktgivande och mjukgörande
  • Ger lyster, skydd och verkar utjämnande

Mikropigment kombinerat med fuktgivande fluid textur för en perfekt hud, naturligt täckande, lyster och skydd. Multikorrigerande egenskaper som verkar mjukgörande och utjämnande/blur effekt samt ger lyster. Hyaluronsyra kombinerat med botanisk aktiv ingrediens, antioxidant + peptid för optimalt med lyster, mjukgörnade, jämnare och uppljusande effekt. Niacinamid B3 som motverkar orenheter och SPF 30.
Skaka innan användning. Applicera lämplig mängd i hela ansiktet efter den dagliga hudvårdsrutinen. Applicera med fingrarna eller en foundationborste, reapplicera för ett mer täckande resultat. Skönhetstips! För att minimera mörka ringar utan att få någon maskeffekt, klappa lätt in Flash-Nude med pekfingret från ögonvrån och ut över de mörka ringarna.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.