IDUN Minerals

Skärgård Powder and Foundation

Light / Medium
237 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Lätt
Lätt
Matt
Matt

Beskrivning

Artikel: 87755
Multifunktionellt puder som kan användas både som foundation och fixerande puder. IDUN Minerals 2-in-1 Pressed Powder & Foundation med sin silkeslena textur smälter in på huden och ger en matt finish. Den krämiga formulan appliceras lätt med tillhörande applikator och ger ett byggbart resultat, från medelhög till hög täckning. Berikad med högrenade mineraler och naturliga oljor. I den lyxiga förpackningen medföljer spegel och applikator, perfekt att ha med sig i väskan för touch-ups under dagen. Förpackningen är tillverkad av 100% återvunnet material (PCR).
2-in-1 Pressed Powder & Foundation är vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad. Passar alla hudtyper, även de mest känsliga.
Användning:
För applicering använd applikatorn som medföljer i förpackningen. Använd den mjuka sidan på applikatorn för lätt täckning eller för touch-ups under dagen. Använd den sträva sidan av applikatorn för ett mer täckande resultat.
Tänk på miljön och återvinn din förpackning. Med Bower-appen får du pengar tillbaka när du återvinner IDUN Minerals förpackningar.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.