PÜR

4-in-1 Pressed Mineral Foundation

395 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Lyster
Lyster

Beskrivning

Artikel: 56936

PÜR 4-in-1 Pressed Mineral Makeup

En 4-i-1 produkt som kombinerar foundation, puder, concealer och solskydd med SPF 15. Denna multi-produkt låter huden andas, täcker på ett naturligt sätt och jämnar ut hudtonen samtidigt som E-vitamin och sheasmör vårdar och mjukgör. Den innehåller även bismuth vilket ger ett hållbart resultat. Denna förbättrade formula förebygger dina hudproblem med en fantastisk täckning och en lätt känsla.

PÜR 4-in-1 Pressed Mineral Makeup innehåller mica, en naturlig ljusreflektor som ger huden en ungdomlig, frisk lyster utan att sätta sig i fina linjer eller rynkor.

Specifikationer
  • SPF 15.
  • Förbättrar hudens struktur.
  • För alla hudfärger & hudtyper
  • Döljer/förebygger rodnad och irritation.
  • Fri från kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener & alkohol.
  • Innehåll: 8 g

Användning

Gör följande; doppa borsten i mineralpudret och jobba med cirkulära rörelser med borsten i ansiktet och jobba in produkten i hela ansiktet.

Använd med PÜR Chisel Brush för bästa resultat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.