Kategorier
Filtrera

e.l.f. Luxe Brush Collection Kit 11 Brush Set

e.l.f. Luxe Brush Collection Kit 11 Brush Set
Tillfälligt slut
e.l.f. Luxe Brush Collection Kit 11 Brush Set
Tillfälligt slut
365 kr 365
Butikspris: 375 kr Du sparar: 10 kr
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransBrett sortiment

Beskrivning Luxe Brush Collection Kit, e.l.f. Makeup Sets

Ett kit innehållande 11st proffsiga makeup-borstar. Perfekt att ge bort som present, eller när du vill unna dig något extra. Alla borstarna är tillverkade av antibakteriella, syntetiska taklonborst som är mjukare och mer absorberande och kan användas med både våta och torra produkter.

Kabuki Face Brush: En lättanvänd borste, som ger ett lätt täckande till heltäckande resultat i ansikte eller på kropp, för att garantera ett felfritt resultat. Den kompakta borsten har perfekt storlek för exakt och kontrollerad applicering av solpuder, puder eller highlighter.

Total Face Brush: Tjocka, något avsmalnande borst, idealisk för att skulptera ansiktsdrag och ger en vacker, jämn täckning.

Foundation Brush: Uppnå en ultraslät yta vid applicering av foundation eller tonad fuktkräm.

Blushing, Bronzing och Blending Brush: En tre-i-ett borste som hjälper till att ge exakt applicering av rouge, bronzer och alla andra kompakta eller lösa puder.

Fan Brush: Används för att skapa en jämn färg över kinderna, applicera löspuder för att täcka huden, reducera glansighet. Kan också användas för att försiktigt avlägsna överflödig ögonskugga som har fallit under ögat.

Powder Brush: Mjuka, syntetiska hår är perfekt för att ge full täckning och konturering. Använd med flytande- eller puder-formula.

Concealer Brush: Uppnå exakt täckning, minimerar brister och imperfektioner.

Eyeshadow Brush: Speciellt utformad för enkel, noggrann och exakt applicering.

Lip Defining Brush: Mjuk, avsmalnande borste idealisk för applicering av läppfärg.

Eyeliner Brush: Ultrarunn och smidig pensel.

Brow Comb & Brush: Skapa vackra fransar och ögonbryn. Används för att tämja och definiera ögonbryn och separera ögonfransar.

Rekommenderade produkter
Andra köpte också