Dashl

FabuLash Mascara

Färg

199 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 105530

Long-wear mascara som ger långa och fylliga fransar och håller dem återfuktade. Mascaran är perfekt för alla tillfällen i vardagen - på jobbet, gymmet, yoga passet och vilda nätter.

Tack vare sin vattenresistenta formula sitter den där den ska utan att kladda, men är ändå lätt att tvätta bort - vi har själva testat med endast varmt vatten.

Växtbaserade fetter och vårdande vitaminer ger fransarna fyllig längd, håller dem mjuka, återfuktade och böjliga. Samtidigt som det hjälper dem att stå emot yttre skador och slit. Matchas med Fabulash Primer + Booster för dramatisk volym.

Nyckelingredienser:
Synthetic Beeswax - ett veganskt bivax som omsluter fransen med en mjuk och flexibel hinna för slät och jämn applicering.
Acacia Senegal Gum - härdat sav från akaciaträdet som omedelbart förtjockar fransarna och lämnar dem smidiga och flexibla.
Galactoarabinan - växtbaserat kollagen från lärkträd som håller fransarna mjuka och återfuktade.
Copernicia Cerifera - vax från palmträdet Carnauba underlättar slät applicering, mjukar upp fransarna och ger volym utan klumpar.
Vitamin E och C - antioxidanter hjälper till att blockera fria radikaler som kan skada proteinet inne i fransen och ge skador och håravfall. Fungerar dessutom återfuktande.

Cruelty Free / Vegansk / Oftalmologiskt testad / 87% växtbaserad

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.