NYX Professional Makeup Love You So Mochi Eyeshadow Palette 01 13,3 g

239 kr 239
Lägg i varukorgen
Endast 3 kvar! Redo att skickas idag.
Fri frakt över 99 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Love You So Mochi Eyeshadow Palette, NYX Professional Makeup Ögonpaletter

Certifiering PETA
Volym 01 13,3 g

Upptäck alla regnbågens färger med nya Love You So Mochi™ Eyeshadow Palettes! Finns i två praktfulla färgkombinationer (pastell och persika). Båda paletterna innehåller tio piffiga och silkeslena ögonskuggor i ett urval av matta och glansiga finishes.

Spoiler alert: Du kommer att flippa ur när du testar dessa lena och luftiga nyanserna första gången - den marshmallow-aktiga konsistensen påminner om vårt favvo-mums från Japan - mochi!

VAD DET ÄR: En facinerande palett med tio piffiga och silkeslena ögonskuggor i ett urval av matta och glansiga finishes. Finns i två fantastiska färgkombinationer.

VAD DEN GÖR: Klär dina ögonlock i exklusiva och pigmentsprängda färger.

VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: De lätta nyanserna skänker fantastisk färg och erbjuder samma mjuka och lena textur som vårt favvo-mums från Japan: Mochi!

Användning:
Applicera primer på ögonlocken. Applicera en basfärg på hela ögonlocket med hjälp av vår Tapered All Over Shadow Brush. Använd därefter Precision Buffing Brush till att applicera den mörkaste färgen i ögonglobslinjen och tona grundligt ut. Applicera den ljusaste nyansen under ögonbrynsbenet och på ögonlocket för att ge din look extra lyster!

BÄST TILL:
• För ögonskuggsfanatiker som både gillar färg och neutrala nyanser
• Alla ögonfärger och ögonformer
• Makeupjunkies som älskar att leka med texturer och innovationer

Upptäck mer som Love You So Mochi Eyeshadow Palette
Produkten har lagts i kundvagnen