Kategorier
Filtrera

Gillette Mach 3 Duo Razor, 9 Blades

Gillette Mach 3 Duo Razor, 9 Blades
Tillfälligt slut
Tyvärr finns ingen bild

Paketet innehåller:

Gillette Mach 3 Duo Razor, 9 Blades
Tillfälligt slut
277 kr 277
Butikspris: 378 kr Du sparar: 101 kr
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Paketet innehåller:

Beskrivning Mach 3 Duo, Gillette

Ett exklusivt paketerbjudande från Gillette. Innehåller en rakhyvel med 1 rakblad och ett pack med 8 rakblad Mach 3 till ett rabatterat pris.
Rakhyveln Gillette Mach 3 Turbo kombinerar sofistikerade raka teknologier som fungerar som ett manuellt system för att leverera en nära, behaglig rakning. Turboladda din stil och gör rakning till en högpresterande aktivitet. Rakhyveln Gillette Mach 3 Turbo kombinerar Gillettes avancerade rakteknologi med tre rakblad med Anti-Frictionblad som varsamt glider över huden. Det rörliga rakhuvudet med 10 mikrolameller följer varje kontur i ansiktet för enastående komfort och närhet. En smörjande remsa på rakhuvudet bleknar efterhand till vitt, för att visa när man kanske inte längre får en optimal rakning.
Gillettes revolutionerande 3-blads hyvlar. Ger en nära och mjuk rakning som också minskar hudirritation. Rakbladen är även utrustade med lubrastrip som efterlämnar smörjande ämnen och mikrolameller som fungerar utslätande på huden. Passar alla rakhyvlar med Mach 3 fäste.

Liknande produkter
Andra köpte också