0 Varukorg

Singles Day 2020


Singles Day 2020

Pris
-
Formula
Tillverkningsland
1245 Produkter

Singles Day 2020

Vad är Singles Day Sverige? Singlarnas dag är en högtid som är mycket populär bland ungdomar i Kina. Det man firar är just att man är Singel. Högtiden infaller den 11/11 och datumet bestämdes för att det är många “1”, som alla vet så är “1” ett individuellt nummer och som står självständigt därför blev det ett perfekt datum för den här högtiden. Men det är inte bara singlar som firar denna dagen utan det är också oerhört många par som firar att de har ett förhållande, man kan alltså säga att det är en högtid för alla!

Singles Day rea

Letar du efter ett bra Singles Day erbjudande? Hos oss på Nordicfeel hittar du alltid bra erbjudanden på Singles Day! Här har vi samlat massor av skönhetsprodukter för att fira dagen till ära. I vår Singles Day rea hittar du parfym, smink, hårvård och hudvård – här finns något för alla! I Singles Day rea har vi rabatt på flera välkända varumärken som Calvin Klein, Hugo Boss, Dolce & Gabbana och Hugo Boss. Passa på att unna dig något riktigt fint nu när vi firar Singles Day! Du hittar alltid de bästa Singles Day erbjudandet hos oss!

Varför inte kosta på dig något fint dagen till ära!

Det är ju trots allt singlarnas dag och det finns inget som är bättre än att investera lite i själv. Vi har ett utbud som är perfekt för alla tillfällen. I Nordicfeels Singles Day rea så kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken. I och med att det är Singles Day så har vi extra bra rabatt! Passa på att fynda!

Singles Day - en tradition

Saknar du en partner eller är du kanske lyckligt gift? Det spelar inte så stor roll, vi har produkterna till dig även fast du är singel eller i ett förhållande. Den 11/11 Är det “Singles Day” och det tycker vi ska firas genom att kosta på sig något fint till sig själv för att fira att man är singel! Det kan vara allt från en fräsch höstparfym, bodylotion eller någon annan typ av kosmetik, vi har allt du kan tänkas behöva! Vi vill fira Singles Day med dig!

Singlarnas dag något för alla

På Nordicfeel så kan vi lova att det finns något för alla. Kanske är du trött på att vara i ett förhållande, eller så kanske du är trött på att vara singel. Även fast du kanske inte har hittat rätt ännu så kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkter som passar just till dig. Om du är osäker på vad du ska köpa på Singles Day kan du alltid kontakta vår kundservice så hjälper någon av våra skönhetsexperter dig. Är du kanske trött på dina gamla produkter som bara ligger hemma och samlar damm. Ingen fara, här ovanför har vi samlat utmärkta produkter som du kan använda dig av varje dag, om inte flera gånger om dagen! Hos oss på Nordicfeel hittar du alltid de bästa erbjudanden på Singles Day. Kolla in vår Singles Day rea!

Produkten har lagts i kundvagnen