0 Varukorg

Singles Day 2019


Singles Day 2019, fantastiska deals

Singles Day 2019

Saknar du en partner eller är du kanske lyckligt gift? Det spelar inte så stor roll, vi har produkterna till dig även fast du är singel eller i ett förhållande. Den 11/11 Är det “Singles day” och det tycker vi ska firas!

Bäst säljande skönhetsprodukter
37 Produkter

Singles day 2019

Singlarnas dag är en högtid som är mycket populär bland ungdomar i Kina. Det man firar är just att man är Singel. Högtiden infaller den 11/11 och datumet bestämdes för att det är många “1”, som alla vet så är “1” ett individuellt nummer och som står självständigt därför blev det ett perfekt datum för den här högtiden. Men det är inte bara singlar som firar denna dagen utan det är också oerhört många par som firar att de har ett förhållande, man kan alltså säga att det är en högtid för alla! 

 

Varför inte kosta på dig något fint dagen till ära!  

 

Det är ju trots allt singlarnas dag och det finns inget som är bättre än att investera lite i själv. Vi har ett utbud som är perfekt för alla tillfällen. Med vårt breda sortiment så kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken. I och med att det är Singles Day så har vi samlat ihop produkter här ovanför som vi kan försäkra dig om att du inte kommer bli missnöjd.  

Singles Day en tradition 

Saknar du en partner eller är du kanske lyckligt gift? Det spelar inte så stor roll, vi har produkterna till dig även fast du är singel eller i ett förhållande. Den 11/11 Är det “Singles day” och det tycker vi ska firas genom att kosta på sig något fint till sig själv för att fira att man är singel! Det kan vara allt från en fräsch höstparfym, bodylotion eller någon annan typ av kosmetik, vi har allt du kan tänkas behöva!  

  Singlarnas dag något för alla 

På nordicfeel så kan vi lova att det finns något för alla och vi kan även försäkra att det finns någon för alla. Kanske är du trött på att vara i ett förhållande eller så kanske du är trött på att vara singel. Även fast du kanske inte har hittat rätt ännu så kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkter som passar just till dig. Är du kanske trött på dina gamla produkter som bara ligger hemma och samlar damm. Ingen fara vi har din rygg, här ovanför har vi samlat utmärkta produkter som du kan använda dig av varje dag, om inte flera gånger om dagen!

Produkten har lagts i kundvagnen