0 Varukorg

BLACK WEEK DEALS UPP TILL 50% RABATT

Skincare Advisor Hudanalys

Osäker på vilka produkter som passar din hud? Med vår hudanalys får du snabbt produktrekommendationer för just dig! Ta en selfie så ger vi dig hudvårdsförslag utefter hudtillstånd och behov.

  • Din hudtyp
  • Dina favoritmärken
  • Din prisklass
      NordicFeel Skincare Advisor

Vilka hudtyper finns det?

Torr hy

En torr hy har svårare att behålla rätt fuktbalans, porerna är ofta små och finnar ganska ovanliga medan linjer och torrhetsrynkor syns både tidigare och tydligare.

Huden stramar ofta lite efter rengöring och du känner dig ofta lite fnasig och helt enkelt torr i ansiktet.

Normal hy

Du har normal hy om du har jämn och fin ton, inga synliga porer och varken oljig eller torr yta. Huden är mjuk, spänstig och har fin lyster.

Att ha normal hy är inte så vanligt och därför är namnet lite missvisande, men det är just den fräscha och välbalanserade hy som många strävar efter att få.

Blandhy

En blandhy kännetecknas av en fet t-zon (panna, näsa och haka) och torrare kinder, ögonparti och hals.

Ett vanligt misstag är att försöka torka ut den feta t-zonen för att minska oljighet och dålig hy. Tänk på att de olika delarna av ditt ansikte behöver olika slags vård.

Fet hy

Du har fet hy om du har stora och vidgade porer, lätt får glansig hy och en oljig hudyta. Du har även en tendens att lättare få finnar och uppkomst av pormaskar.

Använd produkter som balanserar fettproduktionen och som är speciellt framtagna för fet hy.

Känslig hy

En känslig hud kan lätt bli röd, irriterad och kännas stram. Det är vanligt att ha ytliga och vidgade blodkärl.

Din hy kan även reagera snabbt på vissa hudvårdsprodukter och yttre påfrestningar såsom kyla, torr luft, sol och värme.

Ta del av hudvårdstips på NordicFeel Lifestyle

Topplista hudvård

Topplista hudvård

Vill du uppdatera badrumsskåpet? Här kan du hitta våra 10 bästa hudvårdsprodukter för både ansikte och kropp.

Hejdå mörka ringar och påsar under ögonen

Hejdå mörka ringar och påsar under ögonen

Sömnbrist, stress eller dåliga vanor smittar ofta av sig på huden. Jag ger dig tipsen och superprodukterna som hjälper dig att eliminera en av ansiktets största skönhetsbovar.

Så får du fin hy året om

Så får du fin hy året om

När årstiderna förändras behöver även din hudvårdsrutin göra det. Här har jag listat mina 5 bästa knep för att behålla din fina hy året om.

Unik Hudanalys & Hudtest Online

Gör vår unika hudanalys online och få produktrekommendationer för just din hud! Ta en osminkad selfie där du tittar rakt in i kameran. Om du inte vill ladda upp en bild kan du istället svara på några enkla frågor.

Baserat på dina svar och de förhållanden som din hud utsätts för dagligen kan du med våra hudvårdsförslag få en hy som ser bra ut och känns fräsch. Tänk på att det tar cirka 2–8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter innan du ser någon förbättring.

Det finns inga garantier att hudtestet ger en 100% korrekt rekommendation då detta inte är en vetenskaplig analys. Förslagen baseras på din bild samt information som du anger.

Produkten har lagts i kundvagnen