Clarins Skin Care Trio All Skin Types

667 kr 667
Ej i lager
Fri frakt över 99 krSnabb leveransFria returer
Paketet innehåller:
Clarins 50ml
325 kr

Beskrivning Skin Care Trio, Clarins Hudvård

Volym All Skin Types

En perfekt gåva att ge bort. Produkterna är lämpliga för alla hudtyper. Ger en piggare och fräschare hud. Paketet innehåller en mild rengöring, peeling och en lystergivande kräm.

• Daily Energizer Cleansing Gel - Rengöring i gelé-form som ger ett mjukt och rikligt lödder. Rengör huden milt men effektivt och gör den mjuk och fräsch. Produkten riktar sig först och främst till kvinnor under 30 som vill ha en löddrande rengöring med vatten.

• Gentle Peeling Smooth Away Cream - Mild peeling utan korn som är som ett kosmetiskt radergummi. Huden blir omedelbart mjuk och slät med ny lyster. Passar alla åldrar och hudtyper, även den känsliga. Innehåller naturlig lera som är djuprengörande och som eliminerar döda hudceller samt Primula som är mjukgörande.

• Beauty Flash Balm - Askunge-creme som ger ett exceptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeupresultat. Idealisk om du har en lång arbetsdag framför dig, eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen. Innehåller bl.a. trollhassel, olivextrakt, algextrakt, bisabolol och risstärkelse.

Hudtyp:
Alla hudtyper

Upptäck mer som Skin Care Trio
Produkten har lagts i kundvagnen