Värdepaket
Clarins

Sun Protection Trio

SPF30 & After Sun
888 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Ekologiskt
Ekologiskt

Beskrivning

Artikel: C76102-76104-76108

Ett erbjudande på solvårdsprodukter från Clarins!


* Clarins Dry Touch Sun Care Cream - SPF 30


En len och smältande solcreme för ansiktet som samtidigt som den ger fukt också skyddar huden mot solens skadliga effekter och mot fria radikaler. En antioxidant solvård med högt skydd som är anpassad till alla hudtyper, även den mest känsliga, under alla omständigheter. Ger en torr känsla och en matt finish. Exotisk doft med soliga noter.

Innehåller bl.a. Clarins Exklusiva Multi-Skydd: en kombination av solfilter för att ge optimalt skydd mot UVA/UVB. Extrakt av senna, platan, olivträd, baobab, ärta och aloe vera för att hjälpa till att förebygga mot synliga tecken på fotoåldrande och uttorkning.


* Clarins Sun Care Cream - SPF 30


En mjuk smältande solcreme för kroppen som samtidigt som den ger fukt också skyddar huden från solens skadliga effekter. Den absorberas snabbt och lämnar inga vita märken. Passar alla hudtyper under alla omständigheter (oavsett din destination eller aktivitet). Exotisk doft med soliga noter. Torr, sammetsliknande finish. Innehåller bl.a. Clarins Exklusiva Multi-Skydd: en kombination av solfilter för att ge optimalt skydd mot UVA/UVB. Extrakt av senna, platan, olivträd, baobab, ärta och aloe vera för att hjälpa till att förebygga mot synliga tecken på fotoåldrande och uttorkning.


* Clarins Soothing After Sun Balm


Soothing After Sun Balm ger fukt på djupet, ger näring och mjukgör huden. En rik icke-oljig balmtextur som är lättapplicerad på huden. En sprudlande sensuell doft med tropiska, träiga och blommiga noter. Dermatologiskt testad. Icke-komedogen.

Innehåller bl.a.



  • Solrosextrakt (dämpar huden efter solexponering)

  • Ekologisk aloe vera + vattenmelon-extrakt + shea butter (ger fukt och näring till huden för att hjälpa till att bekämpa de uttorkande effekterna från UV-strålar

  • Mimosa tenuiflora-extrakt + derivat av tocopherol (främjar fibroblasternas regeneration för att hjälpa till att bekämpa fotoåldrande orsakat av UV-stålar)


Användning: 

Efter solexponering, ta en kall dusch och applicera därefter Soothing After Sun Balm över kroppen och ansiktet.Fortsätt att applicera även ett tag efter solsemestern.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.