Paketerbjudande
Medik8

Pore Refining Routine

For Enlarged Pores

Variant

2 858 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Minskar porer
Minskar porer
Anti-age
Anti-age
AHA-syra
AHA-syra
BHA-syra
BHA-syra
C-vitamin
C-vitamin
Retinol
Retinol
Förstorade porer
Förstorade porer

Beskrivning

Artikel: C88179-88208-88197-88196-88151

En hudvårdsrutin som minimerar synligheten av porer och verkar anti-aging. Rutinen innehåller rengöring i två steg Pore Cleanse Gel Intense och Pore Minimising Tonic. Pore Cleanse Gel Intense är en mild AHA/BHA-rengöring som minimerar porer och förbereder huden för efterföljande aktiva ingredienser. Avlägsnar milt smuts och orenheter samt minimerar förstorade porer. Pore Minimising Tonic är ett renande ansiktsvatten som används efter rengöring och rensar bort döda hudceller för finare hud. Mandelsyra och rödklöverextrakt återskapar hudens naturliga elasticitet och drar synbart samman porerna.

Följ upp med Crystal Retinal 1 Serum, ett banbrytande nattserum med ett högeffektivt derivat av A-vitamin för outstanding antiageeffekt. Styrka 1 passar bra om du är känslig mot Vitamin A eller har mycket känslig hud. Den innehåller Retinal/Retinaldehyd, som är nästa generationens form av A-vitamin som verkar 11 gånger snabbare än retinol. Retinaldehyd förstärker kollagenproduktionen, påskyndar cellförnyelsen och hämmar pigmentproduktionen för en ungdomlig hud med jämn ton. Även Natural Clay Mask Lermask som djuprengör, drar ihop dina porer, rengör din hud och lämnar den full av lyster. Masken är rik på naturlig lera som drar ut orenheter ur huden, absorberar överflödigt fett och hindrar porerna från att täppas igen. Rik på antioxidanter som har en föryngrande anti age-effekt.

C-Tetra+ Intense Serum är ett effektivt C-vitaminserum som ger antioxidativ effekt under hela dagen, utan att irritera huden. Skyddar huden från fria radikaler, verkar uppljusande och återfuktande, samtidigt som den stimulerar syntesen av nytt kollagen och elastin och reducerar synligheten av pigmentfläckar. Vitamin C ska inte användas tillsammans med retinol/retinal. Använd därför C-Tetra+ Intense Serum på morgonen om du använder Crystal Retinal 1 Serum på kvällen. 



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.