Paketerbjudande
Nivea

Cleansing Duo

Wipes & MicellAir Water
103 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: C78299-35835

Ett paketerbjudande med produkter från NIVEAs MicellAIR-serie! Med en micellärteknologi som fungerar som en magnet för att effektivt fånga smink, smuts och talg.

*Med NIVEA MicellAIR Expert Wipes kan du njuta av en ren hud utan sminkrester. Tack vare den kraftfulla allt-i-ett MicellAIR® -formulan med svart te-extrakt får du enkelt bort vattenfast smink och mascara utan att behöva skölja och gnugga. Det praktiska paket innehåller 20 rengöringsservetter för enkel och snabb sminkborttagning, hemma eller när du är på språng. Rengöringsservetterna är biologiskt nedbrytbara och växtbaserade, snäll mot huden och planeten. Dermatologiskt och oftalmologiskt godkända.

*NIVEA MicellAIR Water Sensitive Skin har utvecklats med din känsliga hud i åtanke. Det milda men ändå effektiva micellärvattnet kan användas i ansiktet, ögonen och läpparna - ingen sköljning, utan parfym, inget gnuggande. Produkten tar bort smink effektivt, rengör försiktigt och lugnar huden utan att lämna några rester. Det är skonsamt även för dina ögonfransar.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.