Paketerbjudande
Nivea

Skin Regimen Hydrytion

Variant

429 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Beskrivning

Artikel: C90820-90821-35847

Paketerbjudande från Nivea med fokus på återfuktning!

* Den nya NIVEA Hydra Skin Effect Moisturizing Day Cream innehåller ren hyaluron [HA] som aktiverar hudens egen hyaluronproduktion. Hyaluronen genomgår en flerstegsprocess vilket resulterar i ren hyaluron. Den lätta gelformulan smälter på huden och återfuktar i 72 timmar samt gör huden livlig och märkbart mjukare. Krämen har en uppfriskande doft och ger en frisk hudkänsla samtidigt som den inte lämnar några feta rester.

* Den nya NIVEA Hydra Skin Effect Regenerating Night Cream innehåller ren hyaluron [HA] som aktiverar hudens egen hyaluronproduktion. Hyaluronen genomgår en flerstegsprocess vilket resulterar i ren hyaluron. Den lätta gelformulan återfuktar i 72 timmar och gör huden smidig, slät och regenererad. Krämen har en uppfriskande doft och ger en frisk hudkänsla samtidigt som den inte lämnar några feta rester på huden.

* Refreshing Wash Gel är en effektiv och skonsam ansiktsrengöring för normal hy. Berikad med vitamin E och Hydra IQ som hjälper till att bevara den naturliga fuktbalansen. Rengör på djupet, smink och orenheter avlägsnas snabbt och effektivt. Rengöringsgelen ger dig en ren hud med en fräschhet som varar länge.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.