Paketerbjudande
Clean

Warm Cotton & Shower Fresh

2x EdP 60 ml

Variant

1 080 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Miljömärkt
Miljömärkt
Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: C79340-79344

I detta paketerbjudande ingår CLEAN Warm Cotton EdP 60 ml och CLEAN Shower Fresh EdP 60 ml. Dessa två dofter går att bära ensamma eller tillsammans för att få en helt unik doft!

Clean Warm Cotton doftar som varm bomull omhuldad av fräschör och sensualitet.   Den upplyftande parfymen har krispiga toppnoter av citrus, ett hjärta med en unik blandning av apelsinblomma med frukter och marina ackord som avslutas med mysk och ambra. En frisk, tröstande, nytvättad doft som får dig att vilja ta ett djupt avslappnande andetag.

CLEAN Shower Fresh är fräsch och uppiggande, men en subtilt sensuell doft som blandar noter av liljekonvalj med citron och mandarin. Den är kvintessensen av Clean som varumärke med inspiration från ren tvål och fräschhet. Denna fräscha Cleandoft har en toppnot av citron, mandarin och apelsin. Hjärtnoten är svagt blommig med en hint av sötma från liljekonvalj, apelsinblomma och jasmin. Basnoten är ett lätt ackord av mysk och trä.Topp: Citron, Mandarin, Apelsin. Hjärta: Liljekonvalj, Apelsinblomma, Jasmin. Bas: Mysk, Trä.



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.