Kategorier
Filtrera

Bioderma

1 produkter från Bioderma

Bioderma är ett franskt märke för hudvårdsprodukter som grundades på 70-talet och har ett stort fokus på att vara såväl effektivt som skonsamt. Märket har som mål att med sina produkter få huden att fungera på allra bästa sätt, trots motgångar som sjukdom, åldrande och annat. Företagets biologer och dermatologer har genom omfattande forskning tagit fram linjer med produkter som är anpassade för att skydda huden och öka dess motståndskraft mot miljöns påfrestningar. I sortimentet av Biodermas produkter här på NordicFeel hittar du ansiktsrengöring, kroppslotion, dagkräm, duschcrème och antiperspirant deodorant – alltså allt du behöver i badrumsskåpet och necessären! Utöver att erbjuda effektiva produkter arbetar Bioderma med snygga förpackningar, något som gör att produkterna med fördel kan stå framme.

Biodermas produkter, bakgrund och filosofi

Bioderma grundades under 70-talet, närmare bestäm 1977, av Jean-Noël Thorel som var en pionjär inom apoteksbranschen. Han hade efter samarbete med biologer och dermatologer kommit fram till en ny approach för kosmetik – biologi för dermatologi. Filosofin innebär att hitta produkter som förstärker eller återger hudens naturliga mekanismer, vilka kan komma ur balans av flera olika orsaker. Först ut av märkets produkter var ett schampo som kallades Nodé och verkade rengörande på håret och hårbotten, utan att attackera dem som konventionella schampon i regel gjorde. Schampot följdes upp av ytterligare produkter och innovationer, något som gör att Bioderma idag är ett framstående märke vad gäller hudvårdsprodukter och annan vårdande kosmetika.

Bioderma har produkter för en rad olika användningsområden. Hos oss på NordicFeel hittar du bland annat ett stort utbud av ansiktsrengöring. Att satsa på en bättre rengöring för ansiktet är viktigt, eftersom din hud här är extra känslig och skador och problem lätt blir extra problematiska. Produkter för ansiktet finns av många olika modeller, som ansiktsvatten, rengöringsskum och sminkborttagning, samt i olika serier som Sébium och Sensibo. Utöver ansiktsprodukter hittar du också duschcremer, duscholja och lotioner att använda på resten av kroppen, samt deodorant för att behålla fräschheten längre. Utöver att erbjuda produkter för vuxna, hittar du som är småbarnsförälder även produkter som riktar sig till de små. Till exempel kan du hos oss på NordicFeel köpa wipes och flytande hudrengöring anpassad för barns känsliga hud. Det gör att du kan hålla ditt barn rent och fint, utan att torka ut eller irritera dess hud i onödan.

Låt huden komma i första rummet med Bioderma! Att satsa på kvalitetsprodukter till huden lönar sig i längden, speciellt om man vet att man har en befintlig känslighet. En av de stora fördelarna med Biodermas produkter är att de utöver att rengöra och återfukta också stärker din hud i grunden och hjälper den att vara "sitt bästa jag" på egen hand. Denna smarta typ av hudvård har kunnat skapas därför att märket arbetat grundligt med att förstå huden och dess mekanismer och ta fram produkter som liknar och boostar dessa. Hitta de produkter som just din hud behöver från Bioderma idag och njut av vacker och välmående hud både nu och i framtiden!