Kategorier
Filtrera

Moroccanoil (1)

Moroccanoil

Morrocanoil

Det började med en ända revolutionerande produkt som ledde fram till en ny kategori inom skönhetsindustrin, har vuxit till en komplett serie hår- och kroppsprodukter. Alla Moroccanoil är berikade med näringsrik antioxidantrik arganolja, vilket gör Moroccanoil unikt och vårdande för kropp och skäl. Moroccanoil har utvecklats till att erbjuda högkvalitativa hår- och kroppsprodukter, och har blivit ett ikoniskt skönhetsmärke på mindre än ett decennium.

ERBJUDANDE
Köp valfri produkt från Moroccanoil och få 10 ml hårolja på köpet.
Gäller så länge produkterna finns i lager.

1 produkter från Moroccanoil
  • Mousse 250ml, Root Boost 250ml, Light Treatment 25ml , Moroccanoil
    569 kr

Moroccanoil – från naturens tillgångar

Moroccanoils arganoljeblandning är baserad på naturliga ingredienser och är rik på vitaminer och antioxidanter som stärker håret. Vitamin A reparerar hårets elasticitet och vitamin E skyddar håret mot nedbrytande fria radikaler. Håroljan innehåller även UV-skydd som skyddar ditt hår från solens skadliga strålar.

Moroccanoils passion är att möjliggöra vackra förvandlingar. Vi vill gärna att din förvandling ska börja här med oss. Varsågod, ett hälsosamt, starkt och glansigt hår är snart på väg! Du hittar lätt det du söker med vårt filtreringsverktyg till vänster på sidan.

I vår webbshop hittar du håroljan Moroccanoil Treatment och även deras senaste lansering Moroccanoil Light, som har kommit på senare år och som passar särskilt bra till tunnare, skandinaviskt hår. I Moroccanoils hårvårdsserie finns även schampo, balsam, hårinpackning och stylingprodukter, som du naturligtvis också hittar här på NordicFeel.se

Moroccanoils historia började med att en av grundarna, Carmen Tal, reste runt i Israel. Hon gjorde en färgbehandling som lämnade hennes hår i ett bedrövligt skick och hon visste inte vad hon skulle ta sig till. En bekant tog med henne till en salong som erbjöd oljebehandlingar. Hon blev så överväldigad av resultatet, där hennes hår förvandlats från skadat och torrt hår till glansigt, mjukt och friskt hår. Bra idéer bör delas med andra, tyckte hon, och gjorde det genom att lansera Moroccanoil.

Moroccanoil är baserat på den exklusiva arganolja som kommer från arganfruktens frön. Arganträd växer bara i sydvästra Marocko, på gränsen mot Saharaöknen. Arganträdet finns på Unescos världsarvslista sedan 1999 där man samlat naturfenomen som anses vara av stor betydelse för hela mänskligheten. 

Arganoljan nämns i egyptiska texter om läkemedel från 1200-talet. Oljan var redan då känd för sin läkande och reparerande effekt och användes bl. a i förebyggande syfte för att sänka kolesterolen mot hjärt- och kärlsjukdomar. Ren arganolja används i dessa trakter till både hår och hud, till ansiktet och till kroppen som en kroppsolja. Arganoljan kan även användas till matlagning och i salladen, men har då en annan tillverkningsprocess. Priset har dock varit rätt högt och kommer att stiga ännu mer. Mycket på grund av att efterfrågan från hår- och skönhetsindustrin har ökat så markant, men också genom den positiva utvecklingen av kvinnors rättigheter i Marocko. Arbetet med att utvinna oljan utförs endast av kvinnor i Marocko. Moroccanoil gör insatser och skänker en del av sina intäkter för att skapa bättre levnadsvillkor för dessa kvinnor.
Var med och bidra till en rättvisare värld och ge samtidigt ditt hår den omvårdnad och omtanke den förtjänar och du kommer att få ett vackert hår med bättre glans och lyster än någonsin tidigare.

Vi vet att det kan vara svårt ibland att veta vad man ska välja. Därför finns vi här för dig, så kontakta oss om du behöver hjälp i dina val, eller har några andra frågor. Varmt välkommen!