0 Varukorg

MELLANDAGSREA - UPP TILL 50% RABATT

OrganiCup

OrganiCup menskopp är ett miljövänligt, säkert och billigt mensskydd som skyddar dig i upp till 12 timmar. OrganiCup är fri från kemikalier och är tillverkad av kliniskt silikon. En menskopp ger dig friheten att träna, bada och leva som vanligt när du har mens! Ett säkert och billigt alternativ till traditionella mensskydd. Prova på OrganiCup redan idag!


OrganiCup

OrganiCup menskopp är ett miljövänligt, säkert och billigt mensskydd som skyddar dig i upp till 12 timmar. OrganiCup är fri från kemikalier och är tillverkad av kliniskt silikon. En menskopp ger dig friheten att träna, bada och leva som vanligt när du har mens! Ett säkert och billigt alternativ till traditionella mensskydd. Prova på OrganiCup redan idag!

Betyg

OrganiCup - menskopp

OrganiCup är en prisbelönt menskopp som vi är glada över att kunna erbjuda på nordicfeel.se. OrganiCup menskopp är helt vegansk och går därmed bra att använda av alla kvinnor. Användandet av menskopp har ökat betydligt under de senaste åren, mycket tack vare ett ökat intresse för miljöförstöring och vår omvärld. Att använda engångsprodukter vid menstruation ökar belastningen på miljön och menskoppen är ett hållbart alternativ.

Hur använder man en menskopp?

Att använda en menskopp kanske kan kännas ovant i början, men när man väl kommit igång är det många kvinnor som intygar hur enkelt det egentligen är. När du ska rengöra menskoppen finns det olika sätt att gå tillväga, men det alltid ett bra råd att koka menskoppen varje gång efter att din menstruation har upphört.

OrganiCup menskopp bäst i test

Organicup har fått pris som menskopp bäst i test vid flera tillfällen, bland annat Natural & Organic Awards Scandinavia 2016. En av anledningarna är att den är 100 % vegansk och tillverkad av medicinskt silikon, som inte är testat på djur. Menskoppen är dessutom godkänd av det amerikanska Läkemedelsverket, vilket innebär att den uppfyller alla säkerhetsföreskrifter och att den är helt säker att använda.

OrganiCup för alla kvinnor

Menskoppen från Organicup finns i olika storlekar eftersom alla kroppar har olika biologiska förutsättningar. Det går bra att använda en menskopp redan från unga år. En menskopp är en hygienisk produkt som passar kvinnor i alla åldrar och med alla kroppsformer, och det gör den till en unik, hållbar produkt.

Träna på att ta ur menskopp

Att ta ur menskopp första gången kan kännas lite knepigt, men det kan vara bra att känna till att menskoppen aldrig kan fastna eller försvinna inne i dig. Om du bara slappnar av är det lättare att komma åt den än om du spänner dina muskler i vaginan. Ett knep kan vara att sätta sig på toaletten när du ska ta ut den. När det kommer till att rengöra menskopp så är det enklaste att bara tvätta den med kallt vatten, tvål behövs inte.

Går det att bada med menskopp?

Det går alldeles utmärkt att bada med menskopp! OrganiCup samlar upp och förvarar din mens i upp till 12 timmar och under den tiden kan du röra dig helt fritt. Bada, dyk, gymma eller klättra i berg, när din menskopp väl sitter bekvämt och säkert på plats går det bra att utöva dina vardagliga aktiviteter precis som vanligt!

Kan jag ha sex när jag använder menskopp?

Ett av de få tillfällen då du inte ska använda din menskopp är när du har penetrerande sex eftersom det kan skada dig. Vid alla andra tillfällen går det bra att använda den. Inte heller när du kissar behöver du inte ta ut menskoppen eftersom urinröret inte sitter i närheten av där menskoppen är placerad. Du ska tömma och rensa menskoppen cirka tre gånger dagligen, med ungefär 8-12 timmar mellan varje gång.

Köp din menskopp hos Nordicfeel

Om du inte redan har en menskopp, prova något nytt och köp en OrganiCup redan idag! Koppen är naturligt organisk och ett perfekt alternativ om du vill leva ett sundare och mera hållbart liv. Skippa slit-och-släng och köp en produkt som kommer att hålla i upp till tre år, och som du kan återanvända gång på gång. Kom ihåg att Nordicfeel alltid bjuder på frakten när du handlar.

Produkten har lagts i kundvagnen