Kategorier
Filtrera

Vichy

1 produkter från Vichy

Vichy är ett exklusivt hudvårdsmärke med både vårdande vardagsprodukter och anti-age-produkter i sitt sortiment. Märket grundades 1931 i Frankrike, varifrån man fortfarande hämtar ingredienser som välgörande vatten från termala källor i Vichy – en stad som också fått sätta namn på märket. Idag ägs Vichy av L’Oréal och är ett av de främsta märkena för exklusiv hudvård i Europa, men dess produkter finns också i andra länder i världen. Vichys styrka är att alla märkets produkter är välgörande och effektiva, samt finns för de flesta behov. Hos oss på NordicFeel kan du shoppa hela serier med produkter från Vichy, något som rekommenderas för bästa resultat.

Vichy bakgrund, produkter och ingredienser

Vichys produkter tillverkas med vatten från staden Vichys varma källor, vilka har omtalats för sina goda egenskaper ända sedan 1600-talet. Källorna har genom tiderna används av bland annat kungligheter och lär bland annat ha botat lamhet hos den franska aristokraten Marie de Rabutin-Chantal. Utöver vatten från Vichy, innehåller Vichys produkter effektiva och kvalitativa ingredienser som komponerats ihop för allra bästa resultat i märkets olika hudvårdserier. Samtliga produkter säljs i snygga förpackningar som är lätta att hantera och gör att hudvårdsrutinerna blir effektiva och enkla.

Allas hud är unik och vi föds med olika förutsättningar och hudtyper. Hur vår hud beter sig kan också förändras över tid, i och med att vi åldras. Till exempel har många problem med huden under tonåren och upplever att den förändras i medelåldern. Oavsett om du har ung eller gammal, mörk eller ljus, tjock eller tunn, känslig eller tålig hud finns det produkter från Vichy som passar dig och gör det bästa av just din situation. Till Vichys ledande serier, vilka du också kan köpa hos oss här på NordicFeel, hör bland annat LiftActive, Normaderm, Neovadiol och Capital Soleil. Vichy har också en linje för män, Vichy Homme, med bland annat effektiva deodoranter, rakningsprodukter och hudvårdsprodukter anpassade för män och deras behov.

Serien LiftActive är anpassad för dig som upplever att du behöver anti-rynk-produkter. Produkterna i LiftActive-serien hämtar sin kraft från Rhamnose, ett naturligt ämne som hjälper huden att släta ut rynkor och återfå sin fasthet. I serien ingår dels allmänna ansiktsprodukter som ansiktskräm, men också ögonkräm och effektivare serum för uppstramning kring ögonen och filler för vertikala rynkor. Inför sommar- eller solsemester är Vichys solserier Capital Soleil och Idéal Soleil att rekommendera för att skydda huden från solens farliga strålar. I serierna ingår solskydd, men också after sun att behandla huden med efter solexponering. Att skydda huden från solskador idag kan innebära att din hud håller sig ung och fräsch i framtiden! 

Fundera över vad just din hud behöver för att fungera som bäst och hitta matchande produkter från Vichy här hos oss på NordicFeel. Vi säljer dels produkter från Vichy separat, men har också paket med matchande produkter. Precis som med de flesta hudvårdsmärken uppnår du bäst resultat genom en kombination av produkter från samma serie och kontinuerligt användande. Att satsa på hudvård med god kvalitet lönar sig inte bara för dig som har problem med huden idag, det kan också förebygga dig med bra hud att utveckla problem.