Womanizer

Womanizer är Originalet med stort O. De har revolutionerat njutning för kvinnor sen de lanserade den första tryckluftsstimulatorn på marknaden med den patenterade Pleasure Air-teknologin. Womanizer omsluter klitoris och ger stimulans med hjälp av subtila förändringar i lufttrycket som lätt suger in klitoris för en otroligt precis stimulans. Womanizer guidar dig till den mest intensiva klimax du kan tänka dig. Dyk in i Womanizers värld nu, gör det själv och/eller med din partner - och gör det ofta! Med Womanizer till hands är multipla orgasmer aldrig långt borta.

Välj bland flera modeller för olika behov

Bakom framgångarna med Womanizer sexleksak döljer sig den avancerade no touch-tekniken Air™ Technology, som istället för att beröra det känsliga området runt klitoris skjuter ut pulserande luftvågor som fungerar som en väldigt mild och skonsam massage. På så vis kommer de 8 000 nervtrådarna som finns i klitoris aldrig att stimuleras i direktkontakt.

Denna tillverkare av sexleksaker erbjuder flera modeller av stimulatorer, allt ifrån mindre varianter som Womanizer w500 till påkostade modeller som Womanizer Classic, som förutom att pumpa ut små luftstötar samtidigt även suger in klitoris för att öka njutningen ytterligare. Alla produkter från Womanizer är säkra, vattentäta och beroende på modell utrustade med ett antal intensiteter som man enkelt reglerar med en snabb knapptryckning. Munstycken som är enkla att rengöra medföljer och stimulatorn är uppladdningsbar via USB. Apparaten har som fulladdad flera timmars användningstid, men stänger alltid automatiskt av sig efter 30 minuter.