Body Mist

Vi har ett spännande utbud av body mists med fruktiga, blommiga och friska dofter. En stor favorit är de populära produkterna från Sol de Janeiro. Oavsett om du vet precis vilken sort du ska ha eller vill botanisera omkring i det härliga sortimentet så hoppas vi att du hittar rätt doftspray bland produkterna nedan. 


Body Mist

Vi har ett spännande utbud av body mists med fruktiga, blommiga och friska dofter. En stor favorit är de populära produkterna från Sol de Janeiro. Oavsett om du vet precis vilken sort du ska ha eller vill botanisera omkring i det härliga sortimentet så hoppas vi att du hittar rätt doftspray bland produkterna nedan. 

Storlek
 • 100 ml (5)
 • 150 ml (4)
 • 236 ml (3)
 • 240 ml (2)
 • 250 ml (2)
 • 50 ml (6)
 • 75 ml (1)
 • 90 ml (2)
Betyg
 • (11)
 • (5)
 • (3)
 • (1)
42 Produkter

Body mist

Behöver du en lätt uppfräschning under dagen? Då kan en härlig, frisk bodymist vara den perfekta lösningen. Hos NordicFeel hittar du många fina body mist som sprider en skön väldoft omkring dig. Vi har ett stort urval av lätta och luftiga dofter från kända varumärken som Rihanna, Vera Wang och Victoria´s Secret. När du handlar hos oss bjuder vi alltid på fri frakt och fria returer.

Vad är bodymist?

Vad är body mist? Man kan likna en bodymist vid en lätt kroppsspray som förutom att den är parfymerad även är berikad med näringsämnen för din hud. En body mist återfuktar din hud och är perfekt att använda när du kommer ut ur duschen. Ge din hud extra fukt genom att spraya body mist över hela kroppen, och känn dig fräsch hela dagen!

Handla bodymist hos NordicFeel

Några av de mest kända och köpta body mist på marknaden är utan tvekan Victoria Secret Body Mist, som kommer i många olika utföranden. Den populära flaskan känns lätt igen och innehållet uppskattas framför allt av den yngre generationen eftersom du får en personlig doft som sitter kvar länge. Beställ en body mist redan idag så bjuder vi på frakten!

Skillnaden mellan body mist och parfym

En body mist innehåller mycket mindre olja än exempelvis Eau de Parfum och Eau de Toilette. Det är i oljan som de aromatiska doftämnena finns, vilket gör att doften hos en body mist är mindre intensiv och inte stannar kvar lika länge som en parfym. En bodymist är också återfuktande och tillför huden näringsämnen, vilket en parfym inte gör.

Prova på Hollister Body Mist

I vårt stora utbud av kroppsspray hittar du olika Rihanna Body Mist som Rihanna Crush, en sensuell doft med inslag av trä, rosa mysk och patchouli. Om du istället föredrar en sportigare doft framför en tyngre, kan du prova Hollister Body Mist Wave For Her. Doften är både blommig och fruktig, med olika träslag som basnoter. Denna body mist för dig i tankarna till stränder och solstänkta hav i södra Kalifornien. Fräsch, ungdomlig och lätta att stoppa i handväskan!

Uppfriskande Biotherm kroppsspray

På NordicFeel hittar du ett bra urval av Biotherm kroppsspray, som är en body mist baserad på naturliga ingredienser. Det verksamma ämnet hos Biotherm är en microorganism från södra Frankrike som finns i alla deras produkter, och som hjälper till att vårda och stärka huden. Biotherm Body Mist är en fräsch kroppsspray som friskar upp huden och tillför fukt och näring.

Body mist återfuktar och vårdar

Många kanske tror att en body mist bara är en svagare doft, men det är en helt annan produkt än en parfym. Body mist innehåller välgörande näringsämnen samt extra fukt som vårdar din hud. När du använder en body mist gör du det för att huden snabbt ska bli uppfriskad och återfuktad, samtidigt som du även luktar gott igen. På nordicfeel.se erbjuder vi många härliga body mist till bra priser.

Handla flera olika dofter

Att använda en body mist är ett enkelt sätt att både dofta gott och samtidigt tillföra huden extra fukt. Många vill inte heller dofta alltför "tungt" och då är en body mist att föredra. Eftersom en body mist är lättare och mer utspädd ligger den även betydligt lägre i pris än en parfym. Det gör att du har råd att köpa hem flera dofter och variera hur ofta du vill!

Produkten har lagts i kundvagnen