Om Nordicfeel.se – en del av Youty Group

Nordicfeel är en del av Youty Group, tillsammans med butikerna Eleven och Blush. Vi erbjuder över 25 000 unika produkter inom skönhet och hälsa i vårt sortiment, så vi är säkra på att du kommer hitta just dina favoriter inom hudvård, hårvård, doft och smink hos oss. Det är nämligen viktigt för oss att alla känner sig välkomna här, i Youty-klubben ska alla kunna vara sig själva – och vara stolta över det!

Nordicfeel startades redan 2006 som ett litet fristående fåmansföretag och var en av de tidigaste onlinebutikerna i Sverige inom skönhet. Allt sedan starten har vi vuxit snabbt och utökat vårt sortiment samt närvaro på den nordiska marknaden till att idag vara en av de ledande skönhetsbutikerna i Norden inom bland annat hudvård, hårvård, parfym och make-up.

Vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda skönhetsprodukter med hög kvalité till låga priser och med marknadens bästa service. Genom att köpa in stora volymer och vara bäst på inköp, logistik, marknadsföring och smarta systemlösningar kan vi sälja till låga priser och samtidigt erbjuda dig som kund fri frakt.

Vi finns idag verksamma i Sverige, Norge och Finland. Under våren 2015 öppnade vi vår första butik som idag finns i Växjö med ett noga utvalt sortiment av våra populäraste produkter.

Vårt sortiment
När vi startade 2006 rymdes vårt lager, bestående av ett fåtal parfymer, i en bokhylla hemma i huset. I dagsläget består sortimentet av 400 varumärken och mer än 18 000 olika produkter inom skönhet, allt ifrån klassiska favoriter till nyheter, alla med hög klass och en exklusiv känsla. Vi har alltid hela vårt sortiment på hemsidan hemma i hyllan och kan därför leverera till dig samma dag. Vi har ett stort och brett sortiment av parfym, hårvård, hudvård och make-up men också mycket annat som tillbehör, värmeverktyg och produkter för ditt hemma SPA.

På Nordicfeel väljer vi tillsammans med våra partners ut våra produkter med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. NordicFeel samarbetar med flertalet av Sveriges och Europas ledande distributörer av skönhetsprodukter och vårt sortiment utvecklas ständigt. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss.
Se alla våra varumärken här 

Trygghet som kund
För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i att handla hos oss och vi lägger stor vikt vid att vara föregångare och ambassadörer inom e-handel. Hos oss skall hela flödet vara enkelt och fungera och vi lyssnar mer än gärna på dig som kund. Som kund kan du kontakta oss eller nå oss via en mängd olika kanaler som du hittar här. (Kundtjänst, sociala, adress, butik etc)

Företagsuppgifter:
Nordicfeel (Nordic Web Trading AB)
Högsbyvägen 3
352 74 Växjö
Sverige
Org.nummer: 556746-8904

Årets E-handlare
Varje år utser Sveriges konsumenter i samarbete med Pricerunner vem som är Årets E-handlare inom skönhet. Årligen röstar runt 15.000 kunder på hur vi som företag sköter oss i förhållande till andra. Vi kan stolt uppvisa att Nordicfeel samtliga 7 senaste åren vunnit denna utmärkelse. Tack alla ni som röstat! 

Trygg e-handel
Nordicfeel.se är självklart certifierad av Trygg e-handel. Det betyder att du som kund kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg e-handels främsta uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan därför bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se
Vårt certifikat hittar du på http://www.tryggehandel.se/butik/311 

Miljöansvar
Vi är väl medvetna om vår miljöpåverkan och vår ambition är därför att vårt miljöarbete skall ingår i vår vardag. Vi skall följa rådande miljölagar och regler och kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete genom att hushålla med råvaror och resurser. 
För våra emballage är dessutom självklart anslutna till FTI (f.d REPA-registret), vilket innebär att vi tar vårt ansvar för återvinningen av det förpackningsmaterial vi producerar inom papper, plast och metall för att minimera miljöpåverkan. Dessutom källsorterar vi allt på företaget från kontoret till logistiken.

NordicFeel Butik & Salong

Tipssidor

Julklappstips 2019 Mellandagsrea 2019 Black Friday 2019 Cyber Monday 2019 Nordicfeel Rabattkoder 2019 Sitemap Alla hjärtans Dag 2019 Fars Dag 2019 Nordicfeel recensioner Singles Day Sverige 2019 Julkalender 2019 Instabox Budbee

Jobba på Nordicfeel.se

Intresserad av att jobba hos oss? Besök sidan Jobba hos oss och läs mer.

Produkten har lagts i kundvagnen