Leveranser

Vilka fraktalternativ finns att välja på?

Vi erbjuder hemleverans, ombudsleverans och boxleverans med PostNord, Budbee, Instabox och Airmee. Leveransalternativ och leveranstid kan skilja sig beroende på vart du bor. Skriv in ditt postnummer i kassan för att se vilka alternativ som är tillgängliga för dig samt beräknat leveransdatum.

Jag vill spåra mitt paket

Vi skickar de flesta av våra paket med PostNord. Har du valt detta som leveransalternativ kan du följa ditt paket genom att klicka här. Kollinumret finner du i mailet med rubriken “Leveransinformation” som du ska ha fått när du la din order. Har du valt Instabox eller Budbee som leveransalternativ får du ett SMS från dem när ditt paket har lämnat vårt lager. Där finner du även mer information om din leverans.

När skickas min beställning från ert lager?

Våra normala leveranstider är 1-7 vardagar beroende på valt fraktalternativ. Paketet skickas från vårt lager så att du ska hinna få detta inom den leveranstid du blivit informerad om, beroende på valt fraktsätt.

Mitt paket har råkat ut för en transportskada, vad gör jag?

Ibland händer det tyvärr att paketet skadas under transporteringen. Har ditt paket en skada som verkar ha orsakats vid transportering, så är det viktigt att först anmäla detta till postombudet där du hämtar ut ditt paket och sedan till vår kundtjänst på info@nordicfeel.se.

Om du redan vid utlämningsstället ser att kartongen är skadad, är det bättre att du inte hämtar ut paketet utan låter det gå i retur till oss. Kontakta då kundservice så hjälper vi dig att ordna ett nytt utskick.

Produkten har lagts i kundvagnen