Jobba hos Nordicfeel.se

Events

Nordicfeel är en ledande e-handelsplattform inom skönhet i Norden och erbjuder ett brett utbud av produkter från välkända varumärken. Att jobba hos Nordicfeel är att vara en del av en dynamisk och innovativ organisation som ständigt strävar efter att förbättra kundernas skönhets- och köpupplevelse.

Lediga tjänster

LÄS MER

   

Ett hem för skönhetsentusiaster

Nordicfeel är ett hem för skönhetsentusiaster. Om du delar vår passion för kosmetika, hudvård och dofter, kommer du att känna dig som hemma här. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder de senaste trenderna och bästa produkterna på marknaden.

Vi tror på att investera i våra medarbetare och ger kontinuerlig utbildning och utveckling för att hjälpa dig att utvecklas i din karriär. Oavsett om du är intresserad av att arbeta inom marknadsföring, försäljning, kundtjänst eller logistik, finns det möjligheter att växa och utvecklas hos oss.

Vi värdesätter en positiv och inkluderande arbetsmiljö. Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team och främjar samarbete och kreativitet. Vi tror också på att uppmuntra våra medarbetare att ta initiativ och komma med nya idéer.

Innovation, utveckling & kunden i fokus

Skönhetsbranschen är ständigt i förändring, och vi strävar efter att vara i framkant av den utvecklingen. Om du är intresserad av att vara en del av en organisation som konstant strävar efter innovation och förbättringar, är Nordicfeel platsen för dig.

Våra kunder är i centrum för allt vi gör. Vi strävar efter att erbjuda en förstklassig köpupplevelse och är engagerade i att lyssna på och svara på våra kunders behov och önskemål.

Om du är redo att ta din karriär inom skönhetsbranschen till nästa nivå och tror att du kan bidra till Nordicfeels framgång, är vi intresserade av att höra från dig. Utforska våra lediga tjänster och skicka in din ansökan för att bli en del av vårt team som delar passionen för skönhet och kundtillfredsställelse. 

Nordicfeels kontor är beläget i en vacker och central lokal på Valhallavägen 117K i Stockholm.

   

Låter Nordicfeel som en plats för dig?

Ansök nu