Armani

My Way Le Parfum

Eau de Parfum
1 979 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Blommig
Blommig
Citrus
Citrus
Refillable
Refillable

Beskrivning

Artikel: 122514

My Way Parfum är en inbjudan till en resa mot självupptäckt och fångar den livsbejakande känslan av ett steg in i det okända.

En intensiv och träig pudrig bukett skapad av kontrasten mellan den lysande tuberosen och den majestätiska blå bleka irisen, inkapslad i en ny flakon i kontrasterande färger, klädd i toner som går från bläckblått i basen till lysande rosa i halsen.

Doften öppnar med friska citrustoner av bergamottolja från Kalabrien blandat med sprudlande apelsinblommor i bitter apelsinolja från Egypten. Ett nytt intensivt hjärta, skapat av kontrasten mellan de soliga, krämiga sammetslena tonerna av tuberos absolut från Indien och den majestätiska friskheten hos blek iris från Frankrike. Den pudrig och träiga basen förstärks av de sensuella, krämiga tonerna av cederträ från USA, med den saftiga och beroendeframkallande infusionen av bourbonvanilj från Madagaskar, båda förstärkta av vit mysk som ger en omslutande "andra hud"-effekt.

Som ett resultat av MY Ways innovativa påfyllningssystem, ansvarsfulla och hållbara inköp av ingredienser och skydd av biologisk mångfald genom skogsvårdsprogram, minskar MY WAY PARFUM sitt koldioxidavtryck och påverkan på miljön.

JAG ÄR VAD JAG LEVER.
Denna flaska kan fyllas på med en refill. Refill-flaskan säljs separat.​

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.