Kenzo

Flower by Kenzo Absolut

Eau de Parfum
869 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Blommig
Blommig

Beskrivning

Artikel: 107602

I love flowers absolutely, skulle Kenzo Takada säga. Med den nya damparfymen FLOWER BY KENZO L'Absolue, firar KENZO sin favoritblomma: vallmo. Bland dess frodiga kronblad, ett pudrigt hjärta som sprängs av livlighet. På en luftstöt kastar blomman sina pistiller i vinden, och sprider tusentals knoppar över världen. Skönheten växer överallt med FLOWER BY KENZO. Längs flaskan, som har en intensiv röd signatur, finns en vindpinad vallmo högt på en penseldesignad stjälk för att hedra KENZO:s japanska ursprung.

EN ABSOLUT SILLAGE

Parfymören Alberto Morillas överskrider vad man kan åstadkomma med vallmo. Med FLOWER BY KENZO L'Absolue har han skapat en sofistikerad och elegant doft och fängslande kryddig blommig doft för kvinnor. Saffran, den mest värdefulla pistillen, ger en livfull bouquet av apelsinblomma och Damascena Rose Absolute. På basnoter är vanilj omsluten av vit mysk, som ger en beroendeframkallande sensualitet.

FLOWER BY KENZO L'Absolue: den olfaktoriska tolkningen av en stor bukett.

AKTIVISTISK KVINNLIGHET

Masami Charlotte Lavault, en aktivistisk blomsterodlare och grundare av den första blomsterodlingen i Paris, är ansiktet för den nya damparfymen FLOWER BY KENZO L'Absolue. Med rötter i Frankrike och Japan och en kärlek till blommor är hon den perfekta förkroppsligandet av Flower-kvinnan. En poetisk aktivist, hämtar hon sin styrka från naturen, precis som sin totemblomma. KENZO står tillsammans med henne för ett gemensamt mål: att främja slow, och "göra ekologi oemotståndligt"!

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.