Lancôme

La Vie est Belle

Iris Absolu Eau De Parfum
815 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Blommig
Blommig
Mandarin
Mandarin
Fikon
Fikon
Svartvinbär
Svartvinbär
Ros
Ros
Jasmine
Jasmine
Iris
Iris
Patchouli
Patchouli
Sandelträ
Sandelträ

Beskrivning

Artikel: 114222
HAPPINESS

HAPPINESS är inte bara en sinnesstämning, det är en ren känsla. En kraftfull, vibrerande och universell känsla i ständig rörelse. HAPPINESS smittar av sig från en person till en annan, och varje gång blir den mer kraftfull och för oss samman.

EN NY BEROENDEFRAMKALLANDE TOLKNING
La Vie est Belle Iris Absolu Eau de Parfum är en strålande, sofistikerad och sensuell tolkning av ikoniska La Vie est Belle Eau de Parfum. La Vie est Belle Iris Absolu är en beroendeframkallande doft med en otroligt hög koncentration av Iris, 10 gånger mer iris än den klassiska La vie est Belle Eau de Parfum, och därför finns irisen också med i doftens namn för första gången.

DOFTEN
La vie est Belle Iris Absolu är en strålande blomdoft med en sofistikerad doftkomposition bestående av fruktiga toppnoter av mandarin och ett soligt fikonackord blandat med knoppar av svarta vinbär.
Doftens hjärta består av en generös blombukett bunden kring rika noter av ros och med friskheten från jasmin som ger doften lysande och feminina drag.
I basnoterna är irisen övervägande för att framhäva den beroendeframkallande Iris Absolu-signaturen. Här finns även noter av patchouli och sensualiteten förstärks av ett sandelträackord och ett beroendeframkallande gourmandackord.

FLASKAN
La Vie est Belle flaskan, med sitt ikoniska kristalleende, har omtolkats i en modern och estetisk utgåva. Flaskan har ett ändlöst leende och symboliserar en glad och fri kvinna. Som en symbol för frihet omges flaskans hals av ett band med två vingar i organza – frihetens vingar.

FAMILJEN
La vie est Belle Iris Absolu ingår i La vie est Belle-familjen. La vie est Belle är en övertygelse, ett tillkännagivande till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.