Prada

Paradoxe

EdP Refill
1 195 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Blommig
Blommig

Beskrivning

Artikel: 108447

Detta är en refill-flaska till doften Prada Paradoxe Eau de Parfum, den nya ikoniska signaturen från Prada. Denna feminina blomdoft är en inbjudan till att utforska och uttrycka det paradoxala och flerdimensionella hos kvinnor. Att fira att du hela tiden förändras, att du alltid är dig själv.

AVANTGARDE-SIGNATUREN HOS EN TIDLÖS BLOMMIG BOUQUET
En blommig ambradoft som omfamnar paradoxerna hos ikoniska ingredienser och avslöjar nya doftupplevelser. Friskhet på ett nytt sätt med det första extraktet av Neroli-knoppar för PRADA, för att fånga blommans fräscha dimension. En ny sensualitet med AmbrofixTM, en biokonverterad bärnsten med en livfull värme. En ny intensitet genom en ny revolutionerande myskmolekyl: SerenolideTM, för ett intensitv men diskret och behagligt doftspår som löper som en röd tråd.

DEN IKONISKA TRIANGELN PÅ NYTT SÄTT
Paradoxe påfyllningsbar flaska innehåller själva essensen av Prada och förnyar varumärkets mest ikoniska kod: dess triangellogotyp. Lutande men ändå kraftfullt grundad, flaskans radikala form mjukas upp av rundade vinklar, medan doftens utsökta korallfärg står i kontrast till den djupa svarta korken och Prada-logotypen.

EN EXKLUSIV FLASKA GJORD FÖR ATT HÅLLA
Parada Paradoxe Eau de Parfum-glasflaskorna har utformats för att väga mindre och kräva en mindre mängd glas, och lådorna är FSC™ MIX-certifierade vilket garanterar ett mer hållbart val av papper och kartong. Hela Prada Paradoxe-sortimentet är påfyllningsbart, vilket innebär mindre förpackningsmaterial. En en enda 50 ml flaska Prada Paradoxe och en 100 ml refill hjälper till att undvika användning av 40 % färre material totalt jämfört med tre 50 ml-flaskor av Prada Paradoxe. Detta inkluderar innehåller 29 % glas, 67 % metaller, 46 % plast och 39 % kartong. Refillflaska säljs separat.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.