Jean Paul Gaultier

Scandal Le Parfum Him

EdP Refill
1 200 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Amber
Amber
Refill
Refill

Beskrivning

Artikel: 107508

SCANDAL POUR HOMME Le Parfum Eau de Parfum Intense Refill från Jean Paul Gaultier gör det enkelt att återanvända din snygga SCANDAL-flaska och njuta av den kraftfulla herrdoften utan begränsningar. SCANDAL POUR HOMME Le Parfum är en påfyllningsbar Eau de Parfum Intense från Jean Paul Gaultier med varma, träiga noter. Den kraftfulla och skandalösa herrparfymen är tillägnad den starka boxaren - boxningslegenden.

Gör en överraskande entré med söt geranium följt av slagkraftig tonkaböna. Avsluta med sensuell sandelträ. Taktiken fungerar alltid! En liten spray och det är en säker knockout - de överväldigande och beroendeframkallande träiga raven-noterna ger doften en överlägsen prestanda!

Flaskan är gjord för den segerrika boxaren! Det är ingen överraskning att den här mästaren älskar att visa upp sig. Observera flaskans bländande krona och det svartlackerade glaset, som passar perfekt till den oövervinnlige boxaren. Dessutom är den påfyllningsbara flaskan perfekt för att njuta av den energiska doften av SCANDAL POUR HOMME Le Parfum gång efter gång.

Denna Eau de Parfum Intense är mer kraftfull och stark än sin föregångare SCANDAL POUR HOMME Eau de Toilette. Den guldkronade mästaren med sin svartlackerade karisma gör intryck redan vid den första sprayen av den träiga amberdoften - din garanti för seger.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.