Rabanne

1 Million Parfum

Eau de Parfum
689 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Orientalisk
Orientalisk
Träig
Träig
Amber
Amber
Grapefrukt
Grapefrukt
Tuberos
Tuberos
Läder
Läder

Beskrivning

Artikel: 82995
Upptäck 1 Million Parfum från Paco Rabanne. Bli den 1 miljonen bland miljoner med Rabannes mästerverk: 1 Million Parfum. Denna herrparfym är inte bara en parfym, det är en livsstil. Var säker på din stil, våga vara upprörande och modig nog att vara för mycket. Mannen bakom 1 Million Parfum är kraftfull, rik och enastående - en person bland miljoner, men ändå unik till det extrema.
UNIK BLAND 1 MILLION PARFYMERNA
Den nya Miljon-mannen har nått toppen - han är den som alla drömmer om att vara. Med djärva doftnoter av läder ger denna parfym en intensiv maskulin doft med en solfylld charm. Salta noter och läder möter solens värme, inspirerat av varm amber, skapar en doft som är lika beroendeframkallande som guld.
Upptäck en hisnande kombination av tuberos och salt, balanserat av sensuella toner av läder, tall och ambra. Det är en doft som leker med sinnena och ger en känsla av överflöd och självsäkerhet. Soldränkt läder med salta effekter. En varm och medveten doft på gränsen till det extrema. Upplev en häpnadsväckande och unik kombination av doftnoter: tuberos och salt som dansar i perfekt harmoni, balanserade av de sensuella tonerna av läder, tall och amber.
IDÉN BAKOM DEN UNIKA DOFTEN
Denna doft leker med sinnena på ett sätt som är både överflödigt och självsäkert, och ger en känsla av djup och komplexitet. Den fångar solens värme och havets friskhet, med en salt puls som vävs samman med texturerat amber och trä. Samtidigt omfamnas huden av en överflödighet av läder, där ackorden av "solar leather" är patinerade med doftnoter av kåda och tall. Resultatet är en parfym som tar dig till gränsen till det extrema, och låter dig utforska en ny dimension av doft. Det är en doftupplevelse som är lika fascinerande som den är oförglömlig.
1 MILLION PARFUM – ETT STATEMENT
1 Million Parfum är inte bara en doft - det är en statement-making accessoar. Precis som solstrålar som skiner över allt, är denna parfym en beroendeframkallande blandning, skapad för män som vågar sticka ut från mängden. Det handlar om att våga vara överdriven och övermodig - bara lite grann. 1 Million Parfum är en oemotståndlig förförelse, och det är din chans att bli den odiskutabla nummer ett bland männen.
1 MILLION FLASKAN
1 Million Parfum kommer i den ikoniska guldfärgade flaskan som har blivit synonymt med framstående elegans. Flaskans skarpa linjer och stilettformade design representerar styrka och framgång. Solstrålarna centrerade på flaskan kastar ett skimmer av överflöd och ger en visuell indikation på doftens innehåll - en varm och medveten doft på gränsen till det extrema.
DOFTNOTER:
Toppnoter: Grapefrukt
Hjärtnoter: Saltig Tuberose
Basnoter: Soldränkt Läder
PRODUKT SPECIFIKATIONER: - En Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger ett markerat doftspår som varar upp till 8 timmar

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.