Rabanne

Invictus Victory

Eau de Parfum
669 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Amber
Amber
Citron
Citron
Rosa pepparkorn
Rosa pepparkorn
Rökelse
Rökelse
Lavendel
Lavendel
Amber
Amber
Tonkaböna
Tonkaböna

Beskrivning

Artikel: 89075
Parfym herr - Vi presenterar Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som omdefinierar gränserna för kraft och fräschör. Denna extrema utgåva bygger på det triumferande arvet från Invictus Victory och griper tag med sin oöverträffade styrka och förför med sin uppfriskande friskhet.
INVICTUS PARFYM – DOFT AV VICTORY
Invictus Victory Eau de Parfum Extrême öppnar med en explosion av friska citrustoner som omedelbart väcker sinnena. Den träiga aromen av rökelse ger djup och intensitet och stärker kompositionen. När doften utvecklas flätas vaniljens sensuella lockelse samman med den eldiga Tonkabönan, vilket skapar en magnetisk kontrast mellan extrem friskhet och oemotståndlig sensualitet.
INVICTUS VICTORY EDP EXTREME - EN BLANDNING AV FRISKHET OCH SENSUALITET
Invictus Victory Eau de Parfum Extrême är skapad för den moderna mannen som förkroppsligar orubblig styrka och magnetisk charm. Doften hyllar den moderna maskuliniteten i alla dess aspekter och fångar essensen av en självsäker och karismatisk individ. Med en intensiv duell mellan friskhet och sensualitet är denna doft en symbol för en man som är stark, charmig och ostoppbar.
Doftresa: EN FRÄSCH VANILJ PARFYM MED TONKA OCH AMBER
Doftresan med Invictus Victory Eau de Parfum Extrême kan liknas vid en intensiv duell där två starka kontraster, friskhet och sensualitet, utkämpar en fängslande kamp. Den inledande friskheten, som domineras av livlig citron och kraftfull rökelse, övergår i en sömlös blandning av fyllig tonkaböna och kraftfull vanilj. Denna perfekta matchning mellan extrem friskhet och magnetisk intensitet skapar ett doftspår som lämnar ett oförglömligt intryck. En fräsch vanilj parfym som bryter sönder normer du garanterat kommer älska.
INVICTUS VICTORY – EN LÅNGVARIG UPPLEVELSE
Paco Rabanne har på ett genialt sätt skapat en eau de parfum som inte bara lämnar ett bestående doftspår utan också stannar kvar på huden under en längre tid. Denna unikt kraftfulla, fräscha orientaliska doft visar varumärkets expertis när det gäller att skapa dofter som passar den moderna mannen. Invictus Victory Eau de Parfum Extrême är ett uttalande om bestående lockelse och fängslande intensitet. Vill du bli upptäckt är detta det rätta valet av parfym.
INVICTUS PARFYM HERR – UPPLEV INTENSITETEN
Förbered dig på att bli fängslad av Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en doft som skakar om dina sinnen och omdefinierar gränserna för maskulinitet. Invictus är känd för att revolutionera inom parfym herr, Fördjupa dig i lockelsen från detta fräscha orientaliska mästerverk, där extrem friskhet möter magnetisk intensitet, vilket skapar en upplevelse som är både uppfriskande och oemotståndlig. Paco Rabanne bjuder in dig att omfamna den moderna maskulinitetens kraft med Invictus Victory Eau de Parfum Extrême.
DOFTNOTER:
Toppnoter: Citronsyrlig citron
Mellannoter: Rökelse, Lavender
Basnoter: Vanilj, Tonkaböna, Amber
PRODUKT SPECIFIKATIONER:
En Eau de Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger ett markerat doftspår som varar upp till 8 timmar ANVÄNDNING: Spraya på önskade doftområden på kroppen, helst där du pulserar (t.ex. handleder, nacke, armbågsleder och knäskålar).

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.