Ralph Lauren

Polo Earth Antilles

500 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Träig
Träig
Citrus
Citrus
Vegansk
Vegansk

Beskrivning

Artikel: 114236
Polo Earth Antilles Vetiver är en vegansk och 97 % naturlig* doft för alla kön och hyllar naturens skönhet. Vårt Vetiver Heart från Haiti är hållbart framställt, Fair for Life*-certifierat och skördas för hand. Det har sitt ursprung från ett kooperativ med 200 vetiverproducenter från tre byar.
EN FÖRFINAD OCH JORDIG ESSENCE
Kärnan i Antilles Vetiver Eau de Toilette är de mörka och rökiga fasetterna i Vetiver Heart som mjukas upp av vanilj med bourbon. I kombination med de djärva citrustonerna från grön mandarin och den kryddiga blomdoften från lysylang utvecklar sig doften och avslöjar en glittrande vetiver. Resultatet är en raffinerad doft som fångar den naturligt jordiga essensen hos Antilles Vetiver.
Antilles Vetiver innehåller sju hållbart framtagna ingredienser: Vetiver Heart, Bergamott Heart, Green Mandarin, Neroli, Vanilla Bourbon, Sage Heart och Lavandin Heart.
POLO EARTH: HÅLLBARHET – ETT KÄRNVÄRDE FÖR OSS
Ralph Lauren tror på jordens skönhet och vikten av att bevara naturen. Varje Polo Earth-doft är vegansk och av 97 % naturligt ursprung*, utvecklad med 9 hållbara ingredienser som är hållbart framställda direkt från odlingen till doften av lokalsamhällen runt om i världen. Polo Earth representerar en ny generation dofter från Ralph Lauren.
*Certifierad Fair for Life innebär att vi respekterar mänskliga rättigheter och rättvisa arbetsvillkor. Vi respekterar ekosystem och främjandet av biologisk mångfald och hållbara jordbruksmetoder i lokala samhällen.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.