Ralph Lauren

Polo Earth Provencial

489 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Citrus
Citrus
Aromatisk
Aromatisk
Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: 114239
Provencial Sage är en vegansk doft av 97 % naturligt ursprung* för alla kön som hyllar naturens skönhet.
Den har skapats som en hyllning till det rika arvet och de frodiga botaniska trädgårdarna i Provence i södra Frankrike, ett område som kallas parfymens födelseplats. Vårt hållbart framtagna Sage Heart, som skördas av lokalsamhällen, stödjer ekonomin i regionen och odlarnas uppdrag att förbättra och minska sin miljöpåverkan.
EN TOUCH AV PROVENCE
Denna Eau de Toilette är naturligt örtdoftande med en aromatisk intensitet från signaturnoten Sage Heart och gnistrar av den friska, blommiga och fruktiga extravagansen hos bergamotthjärta och grön mandarin. Provencial Sage är nyanserad med fylliga, träiga doftnoter av vetiver och sandelträ och ger ett varaktigt intryck av fräsch och strålande elegans.
Provencial Sage Eau de Toilette innehåller 7 hållbart framtagna ingredienser: bergamotthjärta, grön mandarin, vetiverhjärta, salviahjärta, lavendel, divalavendel och bourbongeranium-hjärta.
POLO EARTH: HÅLLBARHET – ETT KÄRNVÄRDE FÖR OSS
Ralph Lauren tror på jordens skönhet och vikten av att bevara naturen. Varje Polo Earth-doft är vegansk och av 97 % naturligt ursprung*, utvecklad med 9 hållbara ingredienser som är hållbart framställda direkt från odlingen till doften av lokalsamhällen runt om i världen. Polo Earth representerar en ny generation dofter från Ralph Lauren.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.