Escentric Molecules

Molecule 01

Eau de Toilette
1 615 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Träig
Träig

Beskrivning

Artikel: 20513

Molecule 01 30 ml Refill Molecule 01 består av Iso E Super, ren och enkel. Så vad är det som gör Iso E Super så bra? Iso E Super ger bäraren lyster och en feremonisk effekt, eller som vissa uttrycker det, "dragningskraft". Iso E Super kännetecknas av en hypermodern cedertränot med en sammetslen känsla, som fäster nära huden och förstärker bärarens naturliga doft.

"Iso E Super är en av de dofter som gör att man vill mysa in sig i den. Den är tröstande och omslutande", säger Geza Schoen.

Molecule 01 har en distinkt intermittens. För bäraren verkar den försvinna och sedan dyka upp igen. Detta beror på hur den sitter på receptorer i luktsystemet som bara släpps långsamt för att göra det lätt för en ny laddning av molekylen på receptorerna. Iso E Super finns inte i naturen och skapades i ett labb på IFF 1973.

"Molecule 01 är för den som kanske är lite trött på doft och hellre vill utstråla en aura. Det är svårt att kalla en enda aromkemikalie för doft - det är så mycket mer personligt", säger Geza.

Med drömmar om djärva nya framtider skapades denna hjälteprodukt som den kosmiska jus som skulle förändra idén om vad en doft är och vad den kan vara.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.