Kategorier
Filtrera

Rumsdoft

282 Produkter i kategori Rumsdoft

En rumsdoft skapar en mysig stämning samtidigt som du ger ditt hem ytterligare personlighet. Dofternas förpackning skapar en snygg inredningsdetalj. Tittar gärna på förpackningens utseende tillsammans med doftnoterna för att hitta en rumsdoft som ger hemmet den extra hemtrevliga känslan. Hos oss på NordicFeel kan du hitta både doftljus och doftspridare med fler olika dofter och utseenden, för att du ska kunna hitta den rumsdoft som passar bäst i ditt hem. Du kanske vill använda en diffuser med pinnar, ett doftljus, en spray eller en elektrisk doftspridare?

Visa mer Visa mindre

Rumsdoft – köp doftljus, doftpinnar och doftpåsar online

Det finns olika typer av rumsdoft, så välj den som passar dina behov bäst. Doftljus doftar medan de brinner, doftpinnar ger en mer konstant lite tyngre doft och doftpåsar är ett vanligt sätt att fylla skåp, garderober och lådor med någonting väldoftande. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus men idag finns en mängd olika rumsdofter att välja mellan där moderna favoriter är champagne och warm cotton. 
Inredning
Doftljus eller doftstickor är ofta en fin inredningsdetalj som gärna får stå framme i fina burkar eller flaskor. Du kan också höja känslan du vill förmedla i ditt hem. Vill du att det ska vara simpelt och skandinaviskt, välj en lätt och fräsch doft men vill du att vill du att ditt hem ska kännas välkomnande och hemma välj en varm och aromatisk doft! 
Olika associationer
Dofter påverkar oss. Det kan påminna oss om ett minne eller en känsla. Medan citrus kan verka uppiggande kan lavendel lugna ner dig och är därför perfekt i sovrummet när du ska sova. Citrus är en av de populäraste rumsdofterna eftersom den verkligen fräschar upp ett rum och är perfekt på morgonen för den uppiggande egenskapen. Clean lyfter vardagsglädjen i sina dofter med nytvättad tvätt, regn och varm bomull.
Blanda inte för mycket
Hitta din egen stil när det gäller rumsdofter, men en tumregel brukar vara att inte blanda för mycket i hemmet för att hålla nere intrycken. Det kan man göra genom att ha ett genomgående tema på dofterna. Varm och aromatiskt eller kanske rent och fräscht? Det betyder inte att du behöver ha samma doft i alla rum men någon doftnot som binder samman dofterna kan vara bra även om de flesta föredrar olika dofter i olika rum.
Vi är återförsäljare av ett brett sortiment av doftljus, doftpinnar, doftpåsar och rumsdoft online. Spana in våra populära varumärken Voluspa, Clean och Yankee Candle.