0 Varukorg

Fars dag 2019


Fars dag presenter 2019

Varför inte skämma bort din pappa med något riktigt fint på fars dag. Här har vi samlat in de hetaste fars dag presenttipsen som parfym, deodorant, duschcreme, skäggvård och gift-set!

Just nu 15% rabatt på populära parfymmärken

Perfekta presenten till fars dag
24 Produkter

Fars dag 2019

 

På det här sättet hittar du de bästa fars dag presenterna 2019!  

 

Om du ännu inte har köpt en fars dag present så börjar det bli dags nu. Du är dock inte ensam. Du kanske inte känner för att lägga en heldag på stan för att hitta den perfekta fars dag presenten till just din pappa. Som tur är finns NordicFeel här för dig och vi har samlat de mest relevanta presenttipsen till fars dag. Vi har ett stort utbud av alla möjliga skönhetsprodukter som passar perfekt till en fars dag present. 

 

Vi kan enkelt hjälpa dig.

 

Här ovanför finns det flera bra fars dag presenttips som du kan köpa till din pappa i fars dag present. Det är inte alltid presenten som är det viktiga men lite lyx till vardags har väl ingen tackat nej till. Skäm bort din goda far på den här dagen för att han förtjänar det. Kanske är det dags att växla upp och ge pappa något riktigt fint i år istället för att ge han en triss och en prinsesstårta.  

 

Försök att komma ihåg! 

 

Försök att minnas vad din pappa brukar använda för skönhetsprodukter. Det kan vara allt från en deodorant, parfym eller en rakhyvel som han en gång har använt men som nu kanske inte längre finns hemma. Då kan det bli den perfekta fars dag presenten att köpa något som han gillar och som han har använt sig av tidigare. Eller varför inte testa någonting nytt och överraska han med något som han inte har testat förut. Han kommer garanterat bli glad oavsett! 

 

Saknas det något? 

 

Har pappa verkligen en parfym för varje tillfälle, behöver han kanske en ny schysst skäggtrimmer eller varför inte ett helt set med duschcreme och bodylotion. Han kanske redan sitter inne på allt han behöver när det gäller skönhetsprodukter, då kan det vara rimligt att köpa något att förvara alla produkter i. Det är den otippade fars dag presenten som blir den mest lyckade! 

 

Produkten har lagts i kundvagnen