Better You

Ekologiskt Krom

100 pcs

Variant

199 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 101307

Minskar sötsuget! Krom är viktigt för att reglera kroppens hantering av glukos, eller socker. Krom har blivit populärt att använda för att minska sötsug, ofta i samband med ändrad kosthållning. Krom bidrar även till en normal omsättning av kolhydrater.
- Ekologisk, utvunnen ur persilja och curryblad
- Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen
- Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer


Ekologisk krom från Better You är utvunnen ur persilja och curryblad, vilket gör att produkten har en naturlig och ekologisk bas - helt i linje med vår filosofi. Vi är unika med att ha ekologisk krom och erbjuder därför en prisgaranti, läs mer under fliken Prisgaranti.
Krom är ett spårämne. Ett spårämne är ett ämne som behövs i relativt små mängder, samtidigt som de har viktiga funktioner i kroppen. Krom kan kroppen inte själv tillverka, och vi behöver därför tillföra dessa genom mat eller via kosttillskott.
Krom är även viktigt för att reglera kroppens hantering av glukos, eller socker. Det är en funktion som kallas GTF-funktionen och står för Glucose Tolerance Factor. Krom har blivit populärt att använda för att minska sötsug, ofta i samband med ändrad kosthållning. Krom bidrar även till en normal omsättning av kolhydrater.
Tillverkad i Sverige.
 



Kosttillskott. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.