kowi kowi

Face Mask

Black

Färg

49 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 89312

Kowi Kowi munskydd är certifierade av CITEVE® som är baserat i Portugal och överensstämmer med europeisk lagstiftning och standarder (EN 14683:2019). Den har en näsklämma i övre kanten för optimal och tätare passform samt elastiskt justerbart band som fästs bakom öronen. Skyddet passar även perfekt för dig som använder glasögon då ingen luft kommer ut från maskens sidor, vilket minskar dimman på glasögonen avsevärt.

Snygga munskydd i tyg

Kowi Kowi ansiktsmask är tillverkad i tyg (100% PES, polyester) och rekommenderas att tvättas efter maximalt 4 timmars användning. Tvättprogram i minst 30 minuter vid 60 ° C. Denna produkt har testats och fått certifiering av CITEVE, vilket garanterar ett partikelfilter på >70% vid över 25 maskintvättar. Testets värden är baserade på standarden EN 14683 typ I. Till masken medföljer en säker förvaringspåse som hjälper dig att hålla ditt skydd på en säker och hygienisk plats.

Munskydd Corona

Denna ansiktsmask är avsedd för att komplettera de sociala distanseringsåtgärderna som råder under covid-19. Användningen tar bort inte behovet av att följa åtgärderna men kan vara ett extra skydd på platser där trängsel kan uppstå. Enligt Folkhälsomyndigheten rekommenderas i nuläget inte en bred användning av munskydd i Sverige men det kan finnas situationer där munskydd kan vara av värde, exempelvis om det uppstår trängsel i mataffären. Det är viktigt att fortsätta hålla avstånd även fast man använder munskydd.

OBS! Läs alltid bruksanvisningen innan användning!

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.