Självtest & Graviditetstest

Här hittar du självtester om du vill ta graviditetstest och ägglossningstest. Vi har billiga graviditetstest från kända varumärken som RFSU och Clearblue. Tidiga graviditetstest kan ge svar cirka 7–10 dagar efter befruktning, är du osäker på när befruktningstillfället har skett så kan du ta graviditetstest samma dag som din mens skulle ha kommit. Följ instruktionerna för respektive test för att få ett så säkert resultat som möjligt. Självtest för ägglossning kan ge dig svar på om du har ägglossning. Börja ta någon dag innan du tror du har din ägglossning och testa med jämna mellanrum tills du får ett positivt svar.

Visar 48 av 10 Artiklar
Visa fler produkter

Självtest & Graviditetstest

RFSU graviditetstest

För att öka chansen för att bli gravid så kan du ta reda på när du har ägglossning. Men hur fungerar ägglossningstest? Genom urinen kan du mäta förändringar i nivån av luteinisierande hormon som frigörs via hjärnans hypofys. Genom detta kan man ta reda på ungefär vilka dagar man har störst chans att bli gravid. Hos oss på Nordicfeel kan du hitta både ägglossningstest, Clearblue graviditetstest och RFSU graviditetstest.

Köp billiga ägglossningstest och öka chansen för ett positivt graviditetstest

Om du har önskemål om att bli gravid så är ett positivt graviditetstest en stor glädje. Här i vår webbshop hittar du flera test för att du ska ha koll på resultaten. När du längtar efter att bli gravid så vill ofta du veta om det lyckats så fort som möjligt. Clearblue erbjuder ett tidigt graviditetstest där du kan få svar flera dagar innan beräknad mens.

Graviditetstest hur tidigt efter samlag kan man prova?

För att du ska kunna avläsa om du blivit gravid så behöver kroppen har börjat bilda hormonet HCG. Det kan man mäta i urinen. Du kan inte göra ett graviditetstest hur tidigt efter samlag som helst. Störst chans att få ett korrekt resultat är om du testar dig tidigast på samma dag som du beräknar din mens.

RFSU graviditetstest används även inom vården

Hos oss kan du hitta RFSU graviditetstest i storpack om du vill testa dig ofta. Det blir prisvärt och du får mycket för pengarna. Detta test är tillförlitligt och används även av barnmorskor i vården. Du får absolut säkrast resultat om du gör testet tidigast från den dagen du ska ha mens. Det blir även fri frakt om du handlar för mer än 99 kr.

Undrar du när kan man göra graviditetstest?

När kan man göra graviditetstest? Egentligen närsomhelst man tror att man skulle kunna vara gravid. Dock är det rekommenderat att vänta åtminstone två veckor efter ägglossning. Du kan hitta Clearblue under fliken hudvård/intim på nordicfeel.se som hjälper dig med ett tidigt graviditetstest. Redan sex dagar innan din mens är beräknad kan du ta testet. Självklart blir utslaget starkare om du väntar till efter den dagen, men är du ivrig på resultatet har de tagit fram ett test som är extra känsligt för HCG-hormon.

Billiga graviditetstest är en fördel

Du vill såklart hitta billiga graviditetstest. Vi jobbar för att du ska få prisvärda produkter, bra service samt snabb leverans. Vi har tagit hem de mest populära och säkra graviditetstesten som vi kan stå bakom. Du kan även köpa testen i 2-pack vilket ger dig valuta för pengarna. Det är också skönt att ha ett extra test hemma om man behöver det.

Clearblue digital graviditetstest har en veckoindikator

Clearblue digital graviditetstest är unika med sin veckoindikator. Här kan resultatet inte missförstås och du får dessutom veta ungefär hur många veckor du varit gravid. Du kan köpa Clearblue digital graviditetstest i en eller tvåpack. Är du inte gravid står det tydligt i displayen. Fördelen med digitala test är säkerheten på resultatet som ibland kan vara svåra att läsa med enklare test. När du handlar hos oss på Nordicfeel kan du följa din leverans via Mina sidor.

RFSU ägglossningstest är en bra start

Hos oss hittar du både RFSU ägglossningstest och Clearblue ägglossningstest. De skiljer sig en del men har båda fina fördelar för att öka dina chanser. Har du lätt för att känna av din ägglossning så erbjuder RFSU flerpack teststickor av enklare variant medan Clearblue har satsat på det digitala och mer avancerade för att säkra tiden för ägglossning ytterligare.