Sense of Youty

Silk Pillowcase 50x60

Dusty Pink
275 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Beskrivning

Artikel: 99897

Tenderar du att vakna upp med märken och streck från din kudde i ansiktet, och med håret åt alla håll? Med detta mjuka sidenskydd minskar friktionen från din kudde, så att både din hud och ditt hår utsätts för mindre slitage under natten. Silket reglerar värmen, vilket ger dig en bekvämare sömn. Det håller sig svalt på sommaren och varmt på vintern.
Med detta härliga sidenöverdrag tar du verkligen konceptet “skönhetssömn” till en ny nivå.

Pillowcase är tillverkad i 100% mullbärssilke. Trådtätheten är av den högsta graden (6A) vilket ger ett hud- och hårvänligt sidenörngott.

  • Allergivänligt
  • Antibakteriellt
  • Återfuktande
  • Motverkar slitage och frizz
  • Värmereglerande

 

Hur man tvättar siden

  1. Det går i vissa fall att tvätta silke i tvättmaskin, men var noga med att först kontrollera tvättlappen innan du börjar.
  2. Välj ett program med kallt vatten anpassat för ömtåliga tyger. Vattentemperaturen får inte överstiga 30°, tvättar du varmare än så kommer med största sannolikhet att förstöra silkestyget.
  3. Lägg ditt silkesörngott i ett annat örngott eller en tvättpåse så att det inte kommer i direkt kontakt med tvättrumman.
  4. Tvätta med ett milt tvättmedel, och ta inte för mycket. Följ instruktionerna på tvättlappen och tvättmedelsförpackningen.
  5. Torktumla aldrig silke. Lägg istället plagget att plantorka på en ren och torr handduk till det att att det torkat helt.

 

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.