Rahua

Hydration Conditioner

Refill

Storlek

422 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Ekologiskt
Ekologiskt

Beskrivning

Artikel: 89501

Framtagen för att ge nytt liv till torrt och törstigt hår. Denna rika och krämiga formula innehåller ett plantbaserat komplex med sällsynta Amazoniska oljor och naturligt proteinbindande socker som driver fukt djupt in i varje hårstrå. Tillsammans med en tropisk doft av passionsfrukt och mango balanserar, återfuktar och stärker denna innovativa formula håret samtidigt som den mjukar upp och ger glans.
-Ger maximal återfuktning
- Mjukar upp hårrötterna
- Förebygger friss
- Adderar glans
Stjärningredienser: 
MORETEOLJA: Rik på vitamin A, C och E, essentiella fettsyror, tocoferol och karotenoid, specifikt betakarotenoid. Skyddar håret från skadliga UVA-strålar.
RAHUA (UNGURAHUA): Amazoniska kvinnor har länge använt sig av denna olja från trädets nöt för att ge näring och styrka till håret. Den stärker svaga, skadade toppar, ger näring och påverkar hela hårets och hårbottens välmående till det bättre. Dess små molekyler pressar färgpigment djupare in i hårstrået och gör att färg/slingor får längre hållbarhet.
SACHA INCHI: Frön från denna växt är extra rika på omega 3 fettsyror och antioxidanter såsom vitamin A och E. Sacha Inchi-olja låser in hårets fukt och lugnar hårbotten
EKOLOGISKT MANGOSOCKER: Denna tropiska frukt ger en lätt men oemoståndlig doft och innehåller socker som binder oljeprotein till håret för maximal återfuktning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.