Löwengrip

Blonde Perfection

Silver Shampoo & Conditioner Value Pack

Variant

319 kr
Ej i lager
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 115463

Duopack! Blonde Perfection Silver är en vårdande silverserie som effektivt neutraliserar varma och gula toner i blont och grått hår, för en omedelbart kallare nyans. Den färgbevarande serien verkar dessutom återfuktande, mjukgörande och lystergivande. Produkterna är berikade med värmeskyddande ingredienser samt moringaolja och granatäpplextrakt för ett återfuktat och glansfullt hår. Kan även avlägsna även varma toner i färgat mörkt hår. Med en oemotståndlig doft av mango och persika.

Blonde Perfection – Silver Shampoo: Färgbevarande och vårdande silverschampo med violetta pigment som rengör skonsamt men effektivt. Neutraliserar effektivt gula och guldiga nyanser för att ge en kallare nyans. Berikat med hyaluronsyra som återställer och förnyar hårets fuktbalans samt färgbevarande granatäppleextrakt. Blåbärsextrakt ger håret en kall nyans, tillför fukt och ger glans medan lystergivande moringaolja gör håret silkeslent och följsamt.

Blonde Perfection – Silver Conditioner: Återfuktande och färgbevarande silverbalsam som effektivt neutraliserar gula och guldiga pigment. Mjukgör och vårdar varje hårstrå på djupet samtidigt som violetta pigment ger håret en kallare nyans. Berikat med glansgivande och stärkande äppelolja samt antioxidantrikt granatäppleextrakt som verkar färgbevarande. Lystergivande moringaolja gör håret lent och följsamt.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.