Holika Holika

Honey Sleeping Pack (Blueberry Honey)

Storlek

161 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

C-vitamin
C-vitamin

Beskrivning

Artikel: 105342

En ansiktsmask som verkar medan du sover! Honey Sleeping Pack innehåller naturlig Manuka-honung som ursprungligen kommer från Nya Zeeland, denna honung är som ett riktigt elixir för ungdomlig och hälsosam hud. Honungen är en kraftfull antioxidant som förbättrar hudens immunitet och dess egna försvar mot miljöföroreningar. Den verkar också mot irritation, akne-utbrott och har en uppljusande effekt på pigmentfläckar. Den är intensivt återfuktande och näringsgivande som hjälper till att göra huden mjukare och ge en sammetslen känsla till huden. 

Blueberry Honey Sleeping Pack innehåller även blåbärsextrakt som hjälper till att förebygga tidiga ålderstecken, stärker hudens celler, bevarar hudens elasticitet samt bevarar hudens egna fuktnivåer. Det hjälper även till att jämna ut hudtonen och kontrollerar sebum-produktionen. Purslane har lugnande och rengörande effekter. Antioxidantskydd med vitamin C och E. En ansiktsmask idealisk för dig med trött hud som saknar glow och fukt, oavsett hudtyp. Den har en snabbt absorberande gel-liknande textur och en rik honungs- och blåbärsdoft. 

Används 2-3 gånger i veckan. Appliceras på rengjord hud efter din hudvårdsrutin innan du går och lägger dig. Låt den absorberas och skölj inte. Applicera ca 30 minuter innan läggdags. På morgonen, avlägsna genom att tvätta ansiktet med din favoritrengöring och fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin. 

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.