Mediheal

N.M.F Aquaring Ampoule Mask

Storlek

39 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Lyster
Lyster
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ceramider
Ceramider

Beskrivning

Artikel: 71668

Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask är en återfuktande sheet mask för alla hudtyper. Masken har en intensivt återfuktande effekt och hjälper till att bibehålla en smidig, mjuk och fyllig hud. Komponenter som hyaluronsyra och ceramider har förmågan att låsa in fukten i huden, och NMF-systemet är en kombination av återfuktande ingredienser med bl.a svampextrakt och trollhassel vilka har enastående egenskaper.

 

  • Intensivt återfuktande
  • Ger lyster
  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 1 mask á 27 ml

 

Användning

Ta ut masken ur förpackningen och applicera den på noggrant rengjord hud, undvik området kring läppar och ögon. Låt verka i 10-20 minuter och avlägsna sedan. Skölj inte utan låt kvarvarande serum absorberas upp av huden för maximal effekt. Rekommenderad användning: 2-3 gånger i veckan.

 

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

 
 

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.