Shangpree

Sparkling Mask

Storlek

59 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Djuprengörande
Djuprengörande
Återfuktande
Återfuktande

Beskrivning

Artikel: 71674
Denna otroliga, "bubblande" sheetmask är ett av de bästa exemplen på när innovation möter effektiva ingredienser. Shangpree Sparkling Mask jobbar med aktiva mikrobubblor som hjälper till att öka cirkulationen, rensa bort smuts och orenheter i porerna samtidigt som den främjar en mer lysterfull hud. Sparkling Mask passar alla hudtyper och är idealisk när huden behövs extra lyster. Innehåller bl.a aminosyror från äpple samt extra från björnbär, jordgubbe, hallon och blåbär.

  • Passar alla hudtyper
  • Djuprengörande
  • Lystergivande
  • Rik på antioxidanter

Innehåll: 1 mask á 23 g

Användning

Rengör huden och applicera toner. Ta ut masken från paketet och placera den över ansiktet, anpassa hålen för ögon och mun. Låt masken verka i ca 10 minuter så att bubblor bildas, avlägsna sedan masken. Massera försiktigt in de återstående bubblorna/formula i huden och skölj till sist av med ljummet vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.